Рецепт Paratxa фото

Paratxa
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Алу паратха - це індійська коржик з картоплею. Прекрасне доповнення до супу або м'ясної страви. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Алу паратха відмінно замінить обридлий батон. Я обожнюю робити саме ці коржі. Смачні та ситні вони доповнюють будь-яку страву. Так що я готую їх до соусів, і гострим, і солодким. Поєднання завжди прекрасно. Готуйте з задоволенням незвичайні і цікаві страви. Рецепт алу паратха спеціально для вас.

  • Картопля - 4 штуки
  • Мелений перець чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
paratxa - фото крок 1
Спочатку замісити основне тісто. Змішайте борошно, трохи води і вершкове і рослинне масло.
paratxa - фото крок 2
Залиште тісто в теплому місці на годину. Тепер картопляна начинка. Зваріть картоплю, краще заздалегідь. Розімніть його. Додайте спецій і рубаний лук. Перемішайте.
paratxa - фото крок 3
Коли основне тісто настоїться, розділіть його на кульки, однакового розміру.
paratxa - фото крок 4
Розімніть кульки в коржик і в середину покладіть картопляної начинки.
paratxa - фото крок 5
Палиця. Розімніть кульки з картопляною начинкою і розкачайте заново.
paratxa - фото крок 6
Так у вас вийдуть коржі з картоплею. Тепер обсмажте їх з обох боків до золотистої скоринки. Подавайте до супу, м'ясної страви або з вашим улюбленим соусом.

Схожі рецепти