Рецепт Панна котта фото

Панна котта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Що таке панна котта і як її приготувати? На ці питання можна знайти відповіді, ознайомившись з даними рецептом. Ніжний і повітряний італійський десерт так і тане в роті, доставляючи неймовірні відчуття!

Опис приготування:

Рецепт досить простий і швидкий, що дозволяє досить часто готувати десерт в домашніх умовах. Замість варення можна зварити будь ягідний сироп, уваривши на вогні в рівних пропорціях ягоди і цукор. Сподіваюся, що вам сподобається! дивіться, як приготувати панна котту.

  • Вершки - 800 мілілітрів(10% жирності)
  • Ваніль - За смаком
  • Цукор - 80 грам
  • Якщо-якщо - 2 чайних ложки
  • Ягідне варення - 200 грам
панна котта - фото крок 1
Вливаємо вершки в каструльку і доводимо практично до кипіння. На поверхні повинні з'явиться перші бульбашки.
панна котта - фото крок 2
Знімаємо вершки з вогню і додаємо цукор і ванілін на кінчику ножа. Перемішуємо і додаємо агар-агар.
панна котта - фото крок 3
Проціджуємо масу через сито.
панна котта - фото крок 4
Розливаємо панна котту за прозорими склянках.
панна котта - фото крок 5
Загортаємо кожну порцію в харчову плівку, ставимо в холодильник для застигання на 2 годину.
панна котта - фото крок 6
Зверху я додаю ягідне варення. Смачного!

Схожі рецепти