Панна-котта (дієтичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Панна-котта - один з найвідоміших десертів італійської кухні, який славиться в усьому світі простотою приготування і ніжним смаком. Сьогодні приготуємо панна-котту н основі знежиреного молока.
До цього дієтичного рецептом можна подати «Дютеллу» - аналог «Нутеллою», яка готується з сухого знежиреного молока, какао, стевії і ароматизаторів. Або подайте панна-котту з карамельним сиропом, свіжими фруктами або ягодами.
- Молоко свіже знежирене - 750 мілілітрів
- Podslastitely - За смаком
- Есенція вершкова - 25 капель
- Еssentsiya karamelynaya - 10 капель
- Желатин (листи) - 6 штук
1
У каструлю налийте молоко, додайте підсолоджувач, вершкову і карамельну есенції. На повільному вогні, перемішуючи, доведіть молоко до початку кипіння і зніміть з вогню. Листи желатину опустіть в невелику кількість холодної води.
2
У гаряче молоко покладіть віджатий желатин, перемішайте і поставте суміш на 3 хвилини на вогонь, постійно перемішуючи.
3
Коли желатин повністю розчиниться, вимкніть вогонь і влийте молочну суміш у форму. Дайте десерту охолонути до кімнатної температури, потім поставте в холодильник не менше, ніж на 3 годину, а краще - на всю ніч.
4
Приємного чаювання!