Пангасіуса біфштекс
(покроковий рецепт з фото)
Всі звикли до соковитих м'ясних стейків, я пропоную приготувати стейк з риби пангасіус. Риба має дуже хорошим смаком і чудово поєднується з будь-якими гарнірами. Стейки виходять дуже смачними!
Приготуємо стейк пангасіуса в домашніх умовах. Рибу поділяємо на великі стейки, скроплюємо соком лимона і присипаємо спеціями. Для панірування: змішуємо панірувальні сухарі, подрібнену петрушку і тертий сир. Обваляйте в паніровці стейки і помістіть їх на решітку, встановлену на деко. Перед запіканням збризніть стейки оливковою олією. Запікайте блюдо в духовці приблизно 15 хвилин. Хай щастить!
- Пангасіус - 3 штуки (філе)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1/2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 70 грам
- Сир "пармезан" - 20 грам
- Петрушка - За смаком
Рибне філе розріжте на великі стейки, збризніть лимонним соком і присипте спеціями.
У глибокій тарілці змішайте тертий сир, подрібнену петрушку і панірувальні сухарі.
Стейки умочіть в паніровці і викладіть на решітку. Під грати помістіть деко, застелений фольгою (щоб стікав сік).
Збризгуємо рибу оливковою олією і запікаємо в духовці (верхня полиця) 15 хвилин.
Смачного!