Рецепт Пангасіуса біфштекс фото

Пангасіуса біфштекс
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Всі звикли до соковитих м'ясних стейків, я пропоную приготувати стейк з риби пангасіус. Риба має дуже хорошим смаком і чудово поєднується з будь-якими гарнірами. Стейки виходять дуже смачними!

Опис приготування:

Приготуємо стейк пангасіуса в домашніх умовах. Рибу поділяємо на великі стейки, скроплюємо соком лимона і присипаємо спеціями. Для панірування: змішуємо панірувальні сухарі, подрібнену петрушку і тертий сир. Обваляйте в паніровці стейки і помістіть їх на решітку, встановлену на деко. Перед запіканням збризніть стейки оливковою олією. Запікайте блюдо в духовці приблизно 15 хвилин. Хай щастить!

  • Пангасіус - 3 штуки (філе)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1/2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 70 грам
  • Сир"Пармезан" - 20 грам
  • Петрушка - За смаком
пангасіуса біфштекс - фото крок 1
Рибне філе розріжте на великі стейки, збризніть лимонним соком і присипте спеціями.
пангасіуса біфштекс - фото крок 2
У глибокій тарілці змішайте тертий сир, подрібнену петрушку і панірувальні сухарі.
пангасіуса біфштекс - фото крок 3
Стейки умочіть в паніровці і викладіть на решітку. Під грати помістіть деко, застелений фольгою (щоб стікав сік).
пангасіуса біфштекс - фото крок 4
Збризгуємо рибу оливковою олією і запікаємо в духовці (верхня полиця) 15 хвилин.
пангасіуса біфштекс - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти