Рецепт Панакота класичний рецепт фото

Панакота класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Спеції , Прянощі , Приправи , Ванілін
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете спробувати неймовірно легкий і вишуканий десерт? Панна кота - смачний італійський десерт з вершків, цукру і ванілі. Panna cotta перекладається з італійської - «Варені вершки».

Опис приготування:

Це приголомшливий десерт, який можна подавати зі свіжими фруктами, шоколадом або улюбленим сиропом. Розповім, як приготувати Панакота (класичний рецепт). А далі включайте свою фантазію і творіть смачні десерти!

  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Цукор - 100-150 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 90 мілілітрів
панакота класичний рецепт - фото крок 1
1. Насамперед желатин залийте холодною водою і відставте для набухання.
панакота класичний рецепт - фото крок 2
2. Вершки, цукор і ванілін змішайте в одній ємності і доведіть до кипіння. Залийте вершковою сумішшю вже набряклий желатин.
панакота класичний рецепт - фото крок 3
3. Заважайте до розчинення желатину, а потім розлийте по формах і поставте в холодильник на 2 години для застигання.
панакота класичний рецепт - фото крок 4
4. Акуратно виймайте з формочок. Десерт подавати до столу охолодженим. Можна прикрасити його листком м'яти і шоколадною стружкою. Смачного!

Схожі рецепти