Панакота з молока
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто цінує італійську кухню, я покажу, як приготувати Панакота з молока. В даному випадку я використовую соєве молоко, але можна брати і звичайне коров'яче. Спробуйте!
Я наприклад, не використовую для їжі коров'яче молоко. Але ви цілком можете замінити соєвий продукт звичайним лактозна молоком.
Готується панакота просто, тільки потрібно дати їй час застигнути в холодильнику.
Пробуйте самі і пригощайте свою сім'ю і гостей.
- Соеве молоко - 480 мілілітрів
- Якщо-якщо - 2 грами
- Цукровий сироп - 2 Ст. Ложки
- Ваніль - 1 штука (паличка)
У каструльку налийте соєве молоко, doʙavьte якщо-якщо, сироп. З палички ванілі вийміть зернятка і відправте в молоко разом з паличкою.
На середньому вогні починайте кип'ятити молоко, помішуючи, поки воно не почне підніматися.
У невеликі порційні піали розлийте суміш через сито і дайте застигнути.
Залиште десерт у холодильнику на ніч.