Рецепт Панакота з молока фото

Панакота з молока
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти , Желе
Кількість порцій: 4
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Для тих, хто цінує італійську кухню, я покажу, як приготувати Панакота з молока. В даному випадку я використовую соєве молоко, але можна брати і звичайне коров'яче. Спробуйте!

Опис приготування:

Я наприклад, не використовую для їжі коров'яче молоко. Але ви цілком можете замінити соєвий продукт звичайним лактозна молоком.

Готується панакота просто, тільки потрібно дати їй час застигнути в холодильнику.

Пробуйте самі і пригощайте свою сім'ю і гостей.

  • Соеве молоко - 480 мілілітрів
  • Якщо-якщо - 2 грами
  • Цукровий сироп - 2 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1 штука (паличка)
панакота з молока - фото крок 1
У каструльку налийте соєве молоко, doʙavьte якщо-якщо, сироп. З палички ванілі вийміть зернятка і відправте в молоко разом з паличкою.
панакота з молока - фото крок 2
На середньому вогні починайте кип'ятити молоко, помішуючи, поки воно не почне підніматися.
панакота з молока - фото крок 3
У невеликі порційні піали розлийте суміш через сито і дайте застигнути.
панакота з молока - фото крок 4
Залиште десерт у холодильнику на ніч.

Схожі рецепти