Класична панакота
(покроковий рецепт з фото)
Панакота улюблена багатьма за її ніжну і легку структуру. Та й готувати її не так вже й складно! вершки, желатин - ось головні складові цього чарівного десерту. Приступимо до приготування!
Тепер ви знаєте, як приготувати швидкий, легкий, а головне низькокалорійний десерт. Така солодкість вже точно не зможе зашкодити вашій фігурі. За бажанням можна приготувати ягідне желе і прикрашати їм Панакота зверху. Буде дуже смачно, повірте на слово
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Холодна вода - 2 Ст. Ложки
- Жирні вершки - 2 склянки
- Напівжирні вершки - 1 Склянка
- Цукор - 1/3 склянки
- Ваніль - 1, 5 чайних ложки
1
Змішуємо желатин з водою і ретельно перемішуємо. Прогріваємо желатин в сотейнику до повного його розчинення.
2
В окремій ємності змішуємо вершки і цукор, доводимо цю суміш до кипіння на сильному вогні, постійно помішуючи.
3
Знімаємо сотейник з вогню і змішуємо вершки з желатином і ваніллю. Розливаємо по формах і охолоджуємо до кімнатної температури, потім прибираємо в холодильник від 4 до 12 годин.
4
При подачі можна прикрасити десерт свіжими ягодами, гілочкою м'яти і полити топінгом. Panakota gotova, смачного!