Палтус на пару
(покроковий рецепт з фото)
Готувати на пару - це справжнє мистецтво, у якого є свої шанувальники. Пропоную досить цікавий рецепт палтуса на пару, здатний привести в захват любителів риби і їжі на пару.
Готувати палтуса на пару будемо з великою кількістю інгредієнтів. Сушені гриби у мене завжди лежать на поличці (самі збираємо в сезон і засушувати), консервовані ананаси теж завжди припасені. Тому потрібно відзначити, що рецепт народився з чистої імпровізації.
Як приготувати палтуса на пару буду розповідати в покроковому рецепті нижче.
Крок 1: Сушені гриби гарненько промиваємо підлогу проточною водою і замочуємо в теплій воді приблизно на 30 хвилин. Після чого, гриби перекладаємо в пароварку і готуємо протягом 20 хвилин.
Крок 2: У пароварочного посуді для рису змішуємо вершки, яєчний жовток і кукурудзяну муку. Змішуємо до однорідної маси за допомогою віночка. Потім чашку ставимо в пароварку і готуємо її одночасно з грибами.
Крок 3: Філе палтуса гарненько промиваємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на порційні шматочки. Після цього шматочки солимо і перекладаємо в пароварку. Стручки ванілі розрізаємо навпіл і обкладає ними рибу.
Крок 4: Дістаємо ананаси з банки і нарізаємо кубиками, після чого кладемо їх на рибу і готуємо на пару протягом 20-25 хвилин.
Крок 5: Приготовлені гриби викладаємо в порційні тарілки, зверху рибу і поливаємо невеликою кількістю готового соусу. Прикрашаємо блюдо і подаємо.
Смачного!
- Файл палтус - 600 грам
- Заголовок для палітурки - 30 грам
- Сушені гриби - 200 грам
- Жовток - 1 штука
- Консервовані ананаси - 350 грам
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
- Вершки - 4 Ст. Ложки
Як приготувати палтуса на пару буду розповідати в покроковому рецепті нижче.
Крок 1: Сушені гриби гарненько промиваємо підлогу проточною водою і замочуємо в теплій воді приблизно на 30 хвилин. Після чого, гриби перекладаємо в пароварку і готуємо протягом 20 хвилин.
Крок 2: У пароварочного посуді для рису змішуємо вершки, яєчний жовток і кукурудзяну муку. Змішуємо до однорідної маси за допомогою віночка. Потім чашку ставимо в пароварку і готуємо її одночасно з грибами.
Крок 3: Філе палтуса гарненько промиваємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на порційні шматочки. Після цього шматочки солимо і перекладаємо в пароварку. Стручки ванілі розрізаємо навпіл і обкладає ними рибу.
Крок 4: Дістаємо ананаси з банки і нарізаємо кубиками, після чого кладемо їх на рибу і готуємо на пару протягом 20-25 хвилин.
Крок 5: Приготовлені гриби викладаємо в порційні тарілки, зверху рибу і поливаємо невеликою кількістю готового соусу. Прикрашаємо блюдо і подаємо.
Смачного!