Пахлава домашня
(покроковий рецепт з фото)
Завжди дуже любив пахлаву, але не бачу сенсу її купувати, якщо можна зробити самому. Розглянемо рецепт приготування пахлави домашньої.
Це дуже просто рецепт пахлави домашньої, в якому вам не треба готувати тісто, так як береться вже готове. Пахлава виходить дуже смачною і багатошарової, так що смачного!
- Тісто філо - 1 штука
- Волоський горіх - 300 грам
- Цукровий пісок - 5 склянок(2 для сиропу, 3 для начинки)
- Вершкове масло - 400 грам
- Сік лимона - 1/2 штуки (лимона)
- Рожевий сироп - За смаком
- Мед - 1 Ст. Ложка

Заважаємо мед і рожевий сироп. Варимо хвилин 5.

Горіхи подрібнюємо.

Тісто філо змащуємо розтопленим маслом.

Визначаємося, скільки хочемо шарів в пахлаві. Шарів начинки повинно бути на 1 менше ніж шарів тесту. Горіхи перемішуємо з цукром. Змащуємо кожен шар.

Розрізаємо все на ромбики.

Обливаем соком лимона. Ми залишаємо в духовці на 15 хвилин, потом обливаем сиропом. Ми залишаємо в духовці ще на 40 хвилин.

Отримуємо готову пахлаву, яку можна подавати до столу.