Рецепт Пахлава домашня фото

Пахлава домашня
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Тісто, Тісто філо
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Десерти, Пехлеві

Завжди дуже любив пахлаву, але не бачу сенсу її купувати, якщо можна зробити самому. Розглянемо рецепт приготування пахлави домашньої.

Це дуже просто рецепт пахлави домашньої, в якому вам не треба готувати тісто, так як береться вже готове. Пахлава виходить дуже смачною і багатошарової, так що смачного!

  • Тісто філо - 1 штука
  • Волоський горіх - 300 грам
  • Цукровий пісок - 5 склянок(2 для сиропу, 3 для начинки)
  • Вершкове масло - 400 грам
  • Сік лимона - 1/2 штуки (лимона)
  • Рожевий сироп - За смаком
  • Мед - 1 Ст. Ложка
пахлава домашня - фото крок 1
Заважаємо мед і рожевий сироп. Варимо хвилин 5.
пахлава домашня - фото крок 2
Горіхи подрібнюємо.
пахлава домашня - фото крок 3
Тісто філо змащуємо розтопленим маслом.
пахлава домашня - фото крок 4
Визначаємося, скільки хочемо шарів в пахлаві. Шарів начинки повинно бути на 1 менше ніж шарів тесту. Горіхи перемішуємо з цукром. Змащуємо кожен шар.
пахлава домашня - фото крок 5
Розрізаємо все на ромбики.
пахлава домашня - фото крок 6
Обливаем соком лимона. Ми залишаємо в духовці на 15 хвилин, потом обливаем сиропом. Ми залишаємо в духовці ще на 40 хвилин.
пахлава домашня - фото крок 7
Отримуємо готову пахлаву, яку можна подавати до столу.

Схожі рецепти