Рецепт Oвощной суп-пюре фото

Oвощной суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Канадська кухня
Овочі
ПП рецепти
На обід, Корисний обід
Супи, Супи-пюре

З чим у вас асоціюється слово "користь"? Овочі, фрукти, Чи не справедливість? що, але їх ще потрібно правильно приготувати. Овочевий суп-пюре - правильне блюдо з овочів, корисне і поживне.

Овочевий суп-пюре - це не тільки надкорисну блюдо, як уже було сказано вище, але і досить поживна. Це вам не якась там ріденька похлебочка: овочевий суп-пюре можна використовувати як повноцінний обід (особливо - для дівчат). Маленька Ремарка: овочевий суп-пюре в домашніх умовах вимагає блендера, якщо ж його немає, то підійде і м'ясорубка, в крайньому ж випадку можна використовувати толкушку. В принципі, більше ніяких секретів немає, все досить просто і зрозуміло. Отже, простий рецепт овочевого супу-пюре!

  • Картопля - 3-5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цвітна капуста - 1/3 штуки
  • Кабачок - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Вершки (15%) - 2 Ст. Ложки
  • Oлівковое масло - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
Oвощной суп-пюре - фото крок 1
Моєму овочі.
Oвощной суп-пюре - фото крок 2
Підсмажуємо цибулю на оливковій олії до золотісого кольору.
Oвощной суп-пюре - фото крок 3
Складаємо овочі в холодну воду і відварюємо до готовності. Як тільки це буде зроблено - знімаємо каструлю з вогню, зливаємо воду, охолоджуємо овочі і подрібнюємо блендером до однорідності.
Oвощной суп-пюре - фото крок 4
В отримане пюре додаємо воду і підсмажену цибулю. Ставимо цю справу на слабкий вогонь, додаємо вершки. Варимо близько 5 хвилин, солимо за смаком.
Oвощной суп-пюре - фото крок 5
Додаємо спеції і зелень.
Oвощной суп-пюре - фото крок 6
Овочевий суп-пюре готовий! Подавати в гарячому вигляді з сухариками.

Схожі рецепти