Oвощной суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
З чим у вас асоціюється слово "користь"? Овочі, фрукти, Чи не справедливість? що, але їх ще потрібно правильно приготувати. Овочевий суп-пюре - правильне блюдо з овочів, корисне і поживне.
Овочевий суп-пюре - це не тільки надкорисну блюдо, як уже було сказано вище, але і досить поживна. Це вам не якась там ріденька похлебочка: овочевий суп-пюре можна використовувати як повноцінний обід (особливо - для дівчат). Маленька Ремарка: овочевий суп-пюре в домашніх умовах вимагає блендера, якщо ж його немає, то підійде і м'ясорубка, в крайньому ж випадку можна використовувати толкушку. В принципі, більше ніяких секретів немає, все досить просто і зрозуміло. Отже, простий рецепт овочевого супу-пюре!
- Картопля - 3-5 штук
- Морква - 2 штуки
- Цвітна капуста - 1/3 штуки
- Кабачок - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Вершки (15%) - 2 Ст. Ложки
- Oлівковое масло - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Моєму овочі.
Підсмажуємо цибулю на оливковій олії до золотісого кольору.
Складаємо овочі в холодну воду і відварюємо до готовності. Як тільки це буде зроблено - знімаємо каструлю з вогню, зливаємо воду, охолоджуємо овочі і подрібнюємо блендером до однорідності.
В отримане пюре додаємо воду і підсмажену цибулю. Ставимо цю справу на слабкий вогонь, додаємо вершки. Варимо близько 5 хвилин, солимо за смаком.
Додаємо спеції і зелень.
Овочевий суп-пюре готовий! Подавати в гарячому вигляді з сухариками.