Рецепт Овочі в воке фото

Овочі в воке
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Морква , Болгарський перець , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Легко і швидко приготуємо смачне доповнення до будь-якого м'ясної страви. Овочі в воке можуть стати гарніром або повноцінним самостійним блюдом.

Опис приготування:

Овочі, обсмажені в воке, - це прекрасне доповнення до основного гарніру і страв з м'яса. Готувати їх в воке легко і швидко. Пропоную вам простий рецепт приготування овочів в воке.

1. Моєму овочі. Чистимо моркву і перець. Нарізаємо довгими тонкими скибочками.

2. На великому вогні розігріваємо вок з рослинним маслом.

3. Першими обсмажуємо баклажани. Овочі краще закладати в вок невеликими порціями, щоб вони обсмажувалися, а не гасилися. Обсмажені овочі виймаємо шумівкою і викладаємо в миску.

4. Потім обсмажуємо кабачки, морква і в останню чергу - перець. Перець і моркву обсмажуємо приблизно по 1 хвилині. Так як ми готуємо на великому вогні - весь час перемішуємо овочі, може, Підгір'я.

5. Обсмажені овочі складаємо в вок, перемішуємо з соєвим соусом і секунд через 15 все готово! Можна посипати обсмаженою кунжутом і подавати до столу.

Смачного!

  • Кабачок або цукіні - 300 грам
  • Баклажан - 300 грам
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Перець болгарський - 2 штуки (краще різного кольору)
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
Овочі, обсмажені в воке, - це прекрасне доповнення до основного гарніру і страв з м'яса. Готувати їх в воке легко і швидко. Пропоную вам простий рецепт приготування овочів в воке.

1. Моєму овочі. Чистимо моркву і перець. Нарізаємо довгими тонкими скибочками.

2. На великому вогні розігріваємо вок з рослинним маслом.

3. Першими обсмажуємо баклажани. Овочі краще закладати в вок невеликими порціями, щоб вони обсмажувалися, а не гасилися. Обсмажені овочі виймаємо шумівкою і викладаємо в миску.

4. Потім обсмажуємо кабачки, морква і в останню чергу - перець. Перець і моркву обсмажуємо приблизно по 1 хвилині. Так як ми готуємо на великому вогні - весь час перемішуємо овочі, може, Підгір'я.

5. Обсмажені овочі складаємо в вок, перемішуємо з соєвим соусом і секунд через 15 все готово! Можна посипати обсмаженою кунжутом і подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти