Овочі в воке
(покроковий рецепт з фото)
Легко і швидко приготуємо смачне доповнення до будь-якого м'ясної страви. Овочі в воке можуть стати гарніром або повноцінним самостійним блюдом.
Овочі, обсмажені в воке, - це прекрасне доповнення до основного гарніру і страв з м'яса. Готувати їх в воке легко і швидко. Пропоную вам простий рецепт приготування овочів в воке.
1. Моєму овочі. Чистимо моркву і перець. Нарізаємо довгими тонкими скибочками.
2. На великому вогні розігріваємо вок з рослинним маслом.
3. Першими обсмажуємо баклажани. Овочі краще закладати в вок невеликими порціями, щоб вони обсмажувалися, а не гасилися. Обсмажені овочі виймаємо шумівкою і викладаємо в миску.
4. Потім обсмажуємо кабачки, морква і в останню чергу - перець. Перець і моркву обсмажуємо приблизно по 1 хвилині. Так як ми готуємо на великому вогні - весь час перемішуємо овочі, може, Підгір'я.
5. Обсмажені овочі складаємо в вок, перемішуємо з соєвим соусом і секунд через 15 все готово! Можна посипати обсмаженою кунжутом і подавати до столу.
Смачного!
- Кабачок або цукіні - 300 грам
- Баклажан - 300 грам
- Морква - 1 штука (велика)
- Перець болгарський - 2 штуки (краще різного кольору)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. Моєму овочі. Чистимо моркву і перець. Нарізаємо довгими тонкими скибочками.
2. На великому вогні розігріваємо вок з рослинним маслом.
3. Першими обсмажуємо баклажани. Овочі краще закладати в вок невеликими порціями, щоб вони обсмажувалися, а не гасилися. Обсмажені овочі виймаємо шумівкою і викладаємо в миску.
4. Потім обсмажуємо кабачки, морква і в останню чергу - перець. Перець і моркву обсмажуємо приблизно по 1 хвилині. Так як ми готуємо на великому вогні - весь час перемішуємо овочі, може, Підгір'я.
5. Обсмажені овочі складаємо в вок, перемішуємо з соєвим соусом і секунд через 15 все готово! Можна посипати обсмаженою кунжутом і подавати до столу.
Смачного!