Рецепт Овочі під соусом бешамель фото

Овочі під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Соус Бешамель
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінне блюдо, яке і низькокалорійне, і ситне в один і той же час. Готувати овочі під соусом бешамель можна навіть в зиязикай час, якщо у вас заготовлені овочі.

Опис приготування:

Найпростіші овочі можна чудово перетворити за допомогою нехитрого секрету - соусу"Бешамель" . Для приготування страви можна використовувати навіть заморожені овочі. Якщо додати до основних овочів в рецепті картопля або пекінську капусту, то це блюдо"заграє" в іншому смак.

  • Капуста - 350 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Молоко - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
овочі під соусом бешамель - фото крок 1
1. Готувати овочі під соусом бешамель можна різними способами. Я зазвичай відварюю овочі, потім заливаю їх соусом і трохи запікаю в духовці. Отже, відразу відварюємо капусту, морква і горошок. Для цього нарізаємо капусту і моркву (форму шинкування вибирайте самі) і відправляємо їх в підсолену воду. Сюди ж кладемо зелений горошок (можна використовувати свіжий, а можна - заморожений).
овочі під соусом бешамель - фото крок 2
2. Окремо готуємо соус: обсмажуємо борошно з вершковим маслом до золотистого кольору, поступово додаємо молоко або вершки і видавлений часник. Варимо соус, постійно помішуючи.
овочі під соусом бешамель - фото крок 3
3. Заливаємо їм овочі, відправляємо їх в духовку буквально на 10-15 хвилин. При бажанні можете посипати сиром.
овочі під соусом бешамель - фото крок 4
4. Подаємо овочі під соусом бешамель в гарячому вигляді порційно. Овочі можна брати будь-які: кабачок, морква, білокачанну або пекінську капусту, горошок, кукурудзу і т.Д.

Схожі рецепти