Овочевий борщ
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий борщ в домашніх умовах може бути не менш наваристим і ситним, ніж класичний варіант. Побалуйте себе справжнім літнім ласощами, повним корисних вітамінів.
Рецепт приготування овочевого борщу - це імпровізація, адже набір інгредієнтів може варіюватися в залежності від того, що виявиться у вас під рукою. Використовувати бурякове бадилля в перші страви ідея не нова, але чомусь не дуже часто про неї згадують. Чи готові зробити легке, але при цьому досить ситне блюдо? тоді запам'ятовуйте!
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Морква - 1-2 штук
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Помідор - 4-6 штук
- Буряк - 1-2 штук(+ тя)
- Капуста - 0.5 штуки
- Квасоля - 1 Склянка (по бажанню)
1. Ось такий яскравий, апетитний набір інгредієнтів вам потрібно, якщо ви хочете повторити на своїй кухні цей простий рецепт овочевого борщу.
2. Почніть з самого основного - вимийте, очистіть всі овочі і зелень.
3. Наріжте тонко цибулю і подрібніть часник. На дно каструлі налийте трохи олії, обсмажте до прозорості.
4. Туди ж викладіть моркву, обсмажте хвилини 3. Слідом - нарізана маленькими брусочками або терта на терці буряк. Також в рецепт приготування овочевого борщу можна додати попередньо відварену квасолю. Гасіть хвилин 7-10. Нашинкуйтекапусту і бадилля, додайте в каструлю.
5. Залишилося додати подрібнений помідор, все як слід перемішати.
6. Залийте все водою і доведіть до кипіння. Додати сіль за смаком, додайте спеції, лавровий лист. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть хвилин 20.
7. Після накрийте кришкою - і нехай овочевий борщ в домашніх умовах настоїться ще хвилин 15-20. А після можна подавати до столу.