Овочеве рагу з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне овочеве рагу з сочевицею. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Може бути як цілком самостійне блюдо або як доповнення до м'яса, курці або риби.
Хочу розповісти вам, як приготувати овочеве рагу з сочевицею. Блюдо дуже ніжне, ароматне, дивовижно смачне. У ньому настільки все гармонійно поєднується, що хочеться ще і ще насолоджуватися цим чудовим смаком. Готується швидко і просто. Спробуйте, ви точно залишитеся в захваті.
- Сочевиця - 100 грам
- Кабачок - 1 штука
- Печериці - 5 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Квасоля стручкова - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком (для смаження)
Підготуйте інгредієнти.
Цибулю і моркву наріжте кубиками.
Кабачок наріжте великими часточками, печериці пластинками.
Перець наріжте великими кубиками. Помідори натріть на крупній тертці або пропустіть через м'ясорубку.
Разогрейте сотейник, додайте невелику кількість соняшникової олії, обсмажити цибулю і моркву.
Додайте кабачки, обсмажуйте всі разом 2 хвилини.
Додайте солодкий перець, обсмажуйте 2 хвилини.
Додайте квасолю, обсмажуйте 2 хвилини.
Додайте печериці, приправити сіллю, поперчіть, обсмажуйте 2 хвилини.
Додайте промиту сочевицю.
Додайте томатний сік. Перемішайте, тушкуйте на повільному вогні 15 хвилин.
Додайте подрібнений часник, Тушіте 2 хвилини.
Розкладіть готову рагу порційно в тарілки, або в одне велике блюдо.
Дуже смачне овочеве рагу з сочевицею готове. Смачного!