Рецепт «Ossobuko» з яловичини фото

«Ossobuko» з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Яловичина , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

"Ossobuko" - це національне італійське блюдо, яке часто готують в цій країні. Воно перекладається, як"порожниста кістка" , тому головним інгредієнтом є рубана яловича рулька.

Опис приготування:

Роздумуєте, що б таке приготувати для своєї сім'ї? Відмінним рішенням стане"Оссобукко" . Це дуже смачне і ароматне блюдо, в якому є прекрасна підлива. Тому, якщо будете подавати його з гарніром, то не забудьте полити його підливою. Або подайте її окремо, як соус. Як приготувати"Оссобуко" з яловичини, читайте тут.

  • Яловичі рульки - 6 штук
  • Вино біле сухе - 350 мілілітрів
  • Сік апельсиновий - 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Томатна паста - 100 грам
  • Часник - 8 зубчиків
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний горошок - 1 Чайна ложка
  • Гілочки розмарину - 2 штуки
  • Гілочки чебрецю - 2 штуки
  • Лист лавровий - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
& Quot; Ossobuko
Яловичі рульки вимийте, зачистите від жилок і жиру, обсушити паперовими рушниками. Натріть мясо з усіх боків сіллю. Розігрійте в сковороді з товстим дном оливкове масло і викладіть в неї рульки.
& Quot; Ossobuko
Обсмажте з усіх боків, періодично перевертаючи рульки, поки сік, який вони пустять, не випарується, а м'ясо не придбає красивий золотистий відтінок і рум'яної скоринки.
& Quot; Ossobuko
Поки обсмажується м'ясо, підготуйте овочі. Для цього вимийте і очистіть моркву, Luk-salotų, ріпчаста цибуля і томат. Наріжте овочі на маленькі шматочки однакового розміру. Часник очистіть і залиште цілі зубчики.
& Quot; Ossobuko
Дістаньте з сковороди обсмажене м'ясо і покладіть його в миску. Викладіть в сковороду підготовлені овочі, приправити сіллю, киньте перець горошком і трави. Обсмажуйте на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішуючи.
& Quot; Ossobuko
До овочів влийте апельсиновий сік і натерту цедру апельсина. Потім додайте вино і томатну пасту. Все добре перемішайте і тушкуйте п'ять хвилин, щоб з вина випарувався алкоголь.
& Quot; Ossobuko
У сковороду до решти інгредієнтів викладіть заздалегідь обсмажене м'ясо. Долийте води стільки, щоб вона повністю покрила м'ясо. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте близько двох годин, доливаючи в міру необхідності рідина.

Схожі рецепти