«Ossobuko» з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
"Ossobuko" - це національне італійське блюдо, яке часто готують в цій країні. Воно перекладається, як "порожниста кістка", тому головним інгредієнтом є рубана яловича рулька.
Роздумуєте, що б таке приготувати для своєї сім'ї? Відмінним рішенням стане "оссобукко" . Це дуже смачне і ароматне блюдо, в якому є прекрасна підлива. Тому, якщо будете подавати його з гарніром, то не забудьте полити його підливою. Або подайте її окремо, як соус. Як приготувати "оссобуко" з яловичини, читайте тут.
- Яловичі рульки - 6 штук
- Вино біле сухе - 350 мілілітрів
- Сік апельсиновий - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Томатна паста - 100 грам
- Часник - 8 зубчиків
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний горошок - 1 Чайна ложка
- Гілочки розмарину - 2 штуки
- Гілочки чебрецю - 2 штуки
- Лист лавровий - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Luk-salotų - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Обсмажте з усіх боків, періодично перевертаючи рульки, поки сік, який вони пустять, не випарується, а м'ясо не придбає красивий золотистий відтінок і рум'яної скоринки.
У сковороду до решти інгредієнтів викладіть заздалегідь обсмажене м'ясо. Долийте води стільки, щоб вона повністю покрила м'ясо. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте близько двох годин, доливаючи в міру необхідності рідина.