Рецепт «Ossobuko» з яловичини фото

«Ossobuko» з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Яловичина, Морква, Цибуля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви

"Ossobuko" - це національне італійське блюдо, яке часто готують в цій країні. Воно перекладається, як "порожниста кістка", тому головним інгредієнтом є рубана яловича рулька.

Роздумуєте, що б таке приготувати для своєї сім'ї? Відмінним рішенням стане "оссобукко" . Це дуже смачне і ароматне блюдо, в якому є прекрасна підлива. Тому, якщо будете подавати його з гарніром, то не забудьте полити його підливою. Або подайте її окремо, як соус. Як приготувати "оссобуко" з яловичини, читайте тут.

  • Яловичі рульки - 6 штук
  • Вино біле сухе - 350 мілілітрів
  • Сік апельсиновий - 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Томатна паста - 100 грам
  • Часник - 8 зубчиків
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний горошок - 1 Чайна ложка
  • Гілочки розмарину - 2 штуки
  • Гілочки чебрецю - 2 штуки
  • Лист лавровий - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
Обсмажте з усіх боків, періодично перевертаючи рульки, поки сік, який вони пустять, не випарується, а м'ясо не придбає красивий золотистий відтінок і рум'яної скоринки.
У сковороду до решти інгредієнтів викладіть заздалегідь обсмажене м'ясо. Долийте води стільки, щоб вона повністю покрила м'ясо. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте близько двох годин, доливаючи в міру необхідності рідина.

Схожі рецепти