Рецепт «Ossobuko» з індички фото

«Ossobuko» з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Індичка, Птах
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви

"Ossobuko" традиційно готується з яловичої рульки, але, якщо ви любите індичину, то можете приготувати це національне італійське блюдо з нею. Просто візьміть шматочки індички з кісточкою.

Якщо вам цікаво, як приготувати "оссобуко" з індички, то прочитайте цей рецепт. Таке блюдо можна подавати самостійно, а можна з будь-яким гарніром. Наприклад, підійде паста, відварений рис, картопля і багато іншого.

  • Індичка - 1 кілограм
  • Помідор - 6 штук
  • Базилік - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле сухе - 250 мілілітрів
  • Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
  • Бульйон - 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Ягоди ялівцю - 1 Ст. Ложка
  • Сік апельсиновий - 100 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка

Схожі рецепти