«Ossobuko» з індички
(покроковий рецепт з фото)
"Ossobuko" традиційно готується з яловичої рульки, але, якщо ви любите індичину, то можете приготувати це національне італійське блюдо з нею. Просто візьміть шматочки індички з кісточкою.
Якщо вам цікаво, як приготувати "оссобуко" з індички, то прочитайте цей рецепт. Таке блюдо можна подавати самостійно, а можна з будь-яким гарніром. Наприклад, підійде паста, відварений рис, картопля і багато іншого.
- Індичка - 1 кілограм
- Помідор - 6 штук
- Базилік - 2 Ст. Ложки
- Вино біле сухе - 250 мілілітрів
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
- Бульйон - 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Ягоди ялівцю - 1 Ст. Ложка
- Сік апельсиновий - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка