Рецепт «Ossobuko» з індички фото

«Ossobuko» з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

"Ossobuko" традиційно готується з яловичої рульки, але, якщо ви любите індичину, то можете приготувати це національне італійське блюдо з нею. Просто візьміть шматочки індички з кісточкою.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати"Оссобуко" з індички, то прочитайте цей рецепт. Таке блюдо можна подавати самостійно, а можна з будь-яким гарніром. Наприклад, підійде паста, відварений рис, картопля і багато іншого.

  • Індичка - 1 кілограм
  • Помідор - 6 штук
  • Базилік - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле сухе - 250 мілілітрів
  • Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
  • Бульйон - 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Ягоди ялівцю - 1 Ст. Ложка
  • Сік апельсиновий - 100 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
& Quot; Ossobuko
Приготуйте маринад для м'яса. Для цього змішайте ягоди ялівцю з оливковою олією, медом, лимонним соком і столовою ложкою нарізану листя базиліка. Все перемішайте і покладіть в миску, в яку викладіть індичі рульки. Залиште м'ясо маринуватися на ніч в холодильнику.
& Quot; Ossobuko
Вранці м'ясо дістаньте з маринаду і обваляйте в борошні з усіх боків. Розігрійте сковороду, збризніть маслом і викладіть на неї м'ясо. Обсмажте до утворення золотистої скоринки з обох сторін по п'ять хвилин.
& Quot; Ossobuko
На окремій сковороді розігрійте пару ложок оливкової олії. Цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і наріжте на дрібні шматочки. Обсмажте його до прозорості.
& Quot; Ossobuko
З помідорів очистіть шкірку, пропустіть їх через м'ясорубку і додайте до цибулі в сковорідку. Додайте вино, бульйон і свіжий рубаний базилік. Ретельно все перемішайте.
& Quot; Ossobuko
Викладіть в отриману підливу заздалегідь обсмажене м'ясо. Накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте м'ясо в підливі два години, доливаючи періодично воду в міру необхідності. За п'ять хвилин до готовності додайте в блюдо вершкове масло.

Схожі рецепти