Рецепт Оселедець тушкована фото

Оселедець тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Дуже універсальний рецепт тушкованою оселедця, яка подається до столу, як гарячої, так і холодної. Готується блюдо за допомогою мультиварки. Закуска до основною стравою виходить дуже гарна!

Ділюся способом, як приготувати оселедець тушковану в мультиварці. Для цього рецепта потрібно вибирати рибу пожирніше. Можна готувати і не в мультиварці, але в ній все ж вийде швидше. Після приготування закуска відразу готова до вживання. Хай щастить!

  • Оселедець - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
  • Чай чорний - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
оселедець тушкована - фото крок 1
Оселедець промиваємо очищаємо і видаляємо нутрощі. Розрізаємо рибу на невеликі шматочки.
оселедець тушкована - фото крок 2
Вливаємо в чашу мультиварки масло, викладаємо півкільця ріпчастої цибулі.
оселедець тушкована - фото крок 3
Зверху викладаємо оселедець. Присипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком за смаком.
оселедець тушкована - фото крок 4
Заварюємо чорний чай. Процідженим напоєм заливаємо рибу. Встановлюємо режим "гасіння" 40 хвилин.
оселедець тушкована - фото крок 5
Готову страву прикрасьте скибочками лимона і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти