Рецепт Оселедець тушкована фото

Оселедець тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже універсальний рецепт тушкованою оселедця, яка подається до столу, як гарячої, так і холодної. Готується блюдо за допомогою мультиварки. Закуска до основною стравою виходить дуже гарна!

Опис приготування:

Ділюся способом, як приготувати оселедець тушковану в мультиварці. Для цього рецепта потрібно вибирати рибу пожирніше. Можна готувати і не в мультиварці, але в ній все ж вийде швидше. Після приготування закуска відразу готова до вживання. Хай щастить!

  • Оселедець - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
  • Чай чорний - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
оселедець тушкована - фото крок 1
Оселедець промиваємо очищаємо і видаляємо нутрощі. Розрізаємо рибу на невеликі шматочки.
оселедець тушкована - фото крок 2
Вливаємо в чашу мультиварки масло, викладаємо півкільця ріпчастої цибулі.
оселедець тушкована - фото крок 3
Зверху викладаємо оселедець. Присипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком за смаком.
оселедець тушкована - фото крок 4
Заварюємо чорний чай. Процідженим напоєм заливаємо рибу. Встановлюємо режим"Гасіння" 40 хвилин.
оселедець тушкована - фото крок 5
Готову страву прикрасьте скибочками лимона і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти