Оселедець тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Дуже універсальний рецепт тушкованою оселедця, яка подається до столу, як гарячої, так і холодної. Готується блюдо за допомогою мультиварки. Закуска до основною стравою виходить дуже гарна!
Ділюся способом, як приготувати оселедець тушковану в мультиварці. Для цього рецепта потрібно вибирати рибу пожирніше. Можна готувати і не в мультиварці, але в ній все ж вийде швидше. Після приготування закуска відразу готова до вживання. Хай щастить!
- Оселедець - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Чай чорний - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Оселедець промиваємо очищаємо і видаляємо нутрощі. Розрізаємо рибу на невеликі шматочки.
Вливаємо в чашу мультиварки масло, викладаємо півкільця ріпчастої цибулі.
Зверху викладаємо оселедець. Присипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком за смаком.
Заварюємо чорний чай. Процідженим напоєм заливаємо рибу. Встановлюємо режим "гасіння" 40 хвилин.
Готову страву прикрасьте скибочками лимона і свіжою зеленню. Смачного!