Рецепт Орео в клярі фото

Орео в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Страви без випічки
На полуденок , На швидку руку
Солодке , Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 18
Час приготування: 15 хв.

Це знамените насичено шоколадне печиво вже давно підкорило багатьох своїм смаком. Традиційно його подають до склянки молока, а я ж хочу запропонувати вам абсолютно новий і цікавий варіант.

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати Орео в клярі. Це абсолютно новий смак знайомого десерту, та й до того ж без особливих, на мій погляд, клопоту. Хрустка скоринка нереально доповнює печиво, робить його ще більш смачним і апетитним. Для різноманітності однозначно варто спробувати.

  • Oreo - 18-20 штук
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Сіль, цукор, сода - по 1 Щіпка
  • Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
орео в клярі - фото крок 1
1. Насамперед налийте необхідну кількість рослинного масла, нехай розігрівається. Якщо є термометр, відмінно, але і без нього цілком можна обійтися.
орео в клярі - фото крок 2
2. Для приготування клярі збийте віночком в мисочці молоко, яйце і борошно. Додайте щіпку соди і солі, трохи цукру за смаком.
орео в клярі - фото крок 3
3. Занурюйте печеньки в кляр, відправляйте в добре розігріту олію.
орео в клярі - фото крок 4
4. Смажте до апетитною рум'яної скоринки. Після викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
орео в клярі - фото крок 5
5. Перед подачею Орео в клярі можна присипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти