Орео в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Це знамените насичено шоколадне печиво вже давно підкорило багатьох своїм смаком. Традиційно його подають до склянки молока, а я ж хочу запропонувати вам абсолютно новий і цікавий варіант.
Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати Орео в клярі. Це абсолютно новий смак знайомого десерту, та й до того ж без особливих, на мій погляд, клопоту. Хрустка скоринка нереально доповнює печиво, робить його ще більш смачним і апетитним. Для різноманітності однозначно варто спробувати.
- Oreo - 18-20 штук
- Рослинна олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2/3 склянки
- Сіль, цукор, сода - по 1 Щіпка
- Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
1. Насамперед налийте необхідну кількість рослинного масла, нехай розігрівається. Якщо є термометр, відмінно, але і без нього цілком можна обійтися.
2. Для приготування клярі збийте віночком в мисочці молоко, яйце і борошно. Додайте щіпку соди і солі, трохи цукру за смаком.
3. Занурюйте печеньки в кляр, відправляйте в добре розігріту олію.
4. Смажте до апетитною рум'яної скоринки. Після викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
5. Перед подачею Орео в клярі можна присипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!