Солодощі з Орео
(покроковий рецепт з фото)
Маленькі цукерки-трюфелі, приготовані з печива «Орео», виходять дуже смачними, тому рекомендую збільшити кількість інгредієнтів хоча б удвічі. Розповідаю, як приготувати такі солодощі без випічки.
Для покриття можна вибрати будь-який тип шоколаду, але білий найкраще контрастує з темною начинкою. Цукерки можна приготувати заздалегідь, за кілька днів до торжества, а потім зберігати в холодильнику.
- Печиво "орео" - 200 грам
- Вершковий сир "філадельфія" - 100 грам
- Білий шоколад - 200 грам
Покладіть печиво в чашу блендера і перетворите його в дуже дрібну крихту, майже в порошок.
Перекладіть крихту з печива в миску, додайте сир «Філадельфія».
Добре перемішайте до однорідної суміші.
Набираючи трохи шоколадної суміші, скачайте кульки завбільшки з волоський горіх. Розкладіть кульки на деко, покрите папером для випічки. Поставте деко в холодильник на 2-3 годину.
Після закінчення часу охолодження цукерок розтопіть білий шоколад на водяній бані. Okunayte трюфелі в odnomu дис, щоб вони повністю покрилися шоколадом.
Викладіть трюфелі в білому шоколаді на деко і знову поставте в холодильник мінімум на півгодини.
Трюфелі готові, можна подати їх до столу.