Арабські солодощі
(покроковий рецепт з фото)
Обов'язково порадуйте своїх домочадців цим десертом! розповім, як приготувати арабські солодощі. З таким рецептом впорається навіть новачок на кухні! смачно, ніжно, так і тане в роті!
Розповім вам сьогодні, як приготувати арабські солодощі в домашніх умовах. Це відмінний вибір закуски або десерту для всієї родини, та й готується адже так швидко! обов'язково спробуйте, незвичне амплуа всім відомої манки вас здивує, а ваші гурмани навіть не дізнаються її в такому оригінальному вигляді!
- Манька - 600 грам
- Цукор - 600 грам
- Вода - 600 мілілітрів
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Добавки - За смаком(mahlepi, kokuneli, кунжут і т. Д.)
1. Змішаємо манку, дріжджі, борошно, спеції і воду.
2. Приготуємо ось таке тісто.
3. Тепер робимо ось такі грудочки і
Обсмажити їх швидко у великій кількості масла і виймаємо. В масло всипаємо цукор і додаємо сік, перемішаємо до розчинення цукру.
Обсмажити їх швидко у великій кількості масла і виймаємо. В масло всипаємо цукор і додаємо сік, перемішаємо до розчинення цукру.
4. Сироп доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і наполягаємо в ньому наші обсмажені грудочки.
5. Перед подачею промокніть блюдо серветкою. Готово!