Рецепт Індійські солодощі фото

Індійські солодощі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Крупи , Вершкове масло , Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 45 хв.

Люблю експериментувати на кухні. Особливо мені подобається готувати за рецептами інших країн світу. Таким чином, я можу доторкнутися до іноземної культури не виходячи з дому.

Опис приготування:

Доторкніться до східної культури і спробуйте приготувати індійське печиво"Нан хати" . Воно дуже просте в приготуванні і дуже смачне. Його незвичайний смак припаде до душі кожному, хто спробує. Читайте рецепт, як приготувати індійські солодощі.

  • Вершкове масло - 160 грам
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Манна крупа - 4 Ст. Ложки
  • Ваніль - За смаком
  • Борошно пшеничне - За смаком
  • Цукрова пудра - 80 грам
1
Розтопити вершкове масло і змішайте з рослинним.
2
Додайте цукрову пудру, ваніль і манну крупу. Перемішайте.
3
Додайте трохи борошна, щоб тісто не липло до рук.
4
Скачайте невеликі кульки діаметром близько 4 см і випікайте їх на змащеному деку в духовці, розігрітій до 160 градусів.
5
Смачного!

Схожі рецепти