Індійські солодощі
(покроковий рецепт з фото)
Люблю експериментувати на кухні. Особливо мені подобається готувати за рецептами інших країн світу. Таким чином, я можу доторкнутися до іноземної культури не виходячи з дому.
Доторкніться до східної культури і спробуйте приготувати індійське печиво "нан хати" . Воно дуже просте в приготуванні і дуже смачне. Його незвичайний смак припаде до душі кожному, хто спробує. Читайте рецепт, як приготувати індійські солодощі.
- Вершкове масло - 160 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Манна крупа - 4 Ст. Ложки
- Ваніль - За смаком
- Борошно пшеничне - За смаком
- Цукрова пудра - 80 грам
1
Розтопити вершкове масло і змішайте з рослинним.
2
Додайте цукрову пудру, ваніль і манну крупу. Перемішайте.
3
Додайте трохи борошна, щоб тісто не липло до рук.
4
Скачайте невеликі кульки діаметром близько 4 см і випікайте їх на змащеному деку в духовці, розігрітій до 160 градусів.
5
Смачного!