Доса (індійські млинці) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Фастфуд якнайкраще відображає національну кухню. Адже таку їжу вживають місцеві жителі і в повсякденному житті. В її складі найдоступніші інгредієнти. І часто страви можна легко повторити.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати доса (індійські млинці). Вони для нас здадуться дуже незвичайними, адже тісто роблять з рису і гороху. Так, так, тому підготовчий період займе досить багато часу. Таке блюдо подають з національними соусами і закусками. Смак вам запам'ятається надовго.
- Мал - 3 склянки
 - Горох - 0, 5 склянки
 - Сіль - За смаком
 - Кмин мелений - За смаком
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
 

З вечора промийте і залийте водою рис з горохом. Залиште їх на 6 годин.

Після цього подрібніть крупу і бобові блендером, вливши нову воду. Залиште тісто в холодильнику на 11 годин.

Потім додайте в тісто кмин, сіль і борошно. Все перемішайте.

Потім сковороду розігрійте з невеликою кількістю масла. У центр влийте тісто, круговими рухами розподіліть його по дну. На млинець влийте трохи масла.

Доса запікають тільки з одного боку, а потім прибирають і згортають в трубочку. Смачного!