Індійські джалебі
(покроковий рецепт з фото)
Джалебі в Індії готують прямо на вулиці, практично на кожному розі, і відразу ж продають. Солодкі хрусткі спіральки не залишать нікого байдужими, а особливо сподобаються дітям і ласунам.
Приготуйте індійські джалебі у себе в будинку! Порадуйте себе і своїх близьких смачним десертом! Печиво готується з простих продуктів і не вимагає особливих кулінарних навичок, а відгуки про джалебі вельми позитивні.
Це хороший варіант, якщо ви чекаєте гостей. Ви зможете їх легко здивувати, подавши до чаю вишукане індійське ласощі.
- Вода - 1 Склянка
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (топлене)
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Тепла вода - 3 Ст. Ложки
1. В одній мисці змішайте борошно, барвник, дріжджі і топлене масло.
2. Додайте воду і замісити гладке рідке тісто. Залиште його на 10 хвилин.
3. Зробіть сироп. У сотейник насипте цукор, лимонний сік і додайте трохи води.
4. Готуйте сироп, поки він не загусне.
5. У сковороду з сиропом помістіть тісто у вигляді спіралі за допомогою кондитерського шприца.
6. Обсмажте печиво до рум'янцю і золотистого, а потім дістаньте з сиропу і подавайте до столу.