Рецепт Індійські джалебі фото

Індійські джалебі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 20 хв.

Джалебі в Індії готують прямо на вулиці, практично на кожному розі, і відразу ж продають. Солодкі хрусткі спіральки не залишать нікого байдужими, а особливо сподобаються дітям і ласунам.

Опис приготування:

Приготуйте індійські джалебі у себе в будинку! Порадуйте себе і своїх близьких смачним десертом! Печиво готується з простих продуктів і не вимагає особливих кулінарних навичок, а відгуки про джалебі вельми позитивні.

Це хороший варіант, якщо ви чекаєте гостей. Ви зможете їх легко здивувати, подавши до чаю вишукане індійське ласощі.

  • Вода - 1 Склянка
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (топлене)
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Тепла вода - 3 Ст. Ложки
індійські джалебі - фото крок 1
1. В одній мисці змішайте борошно, барвник, дріжджі і топлене масло.
індійські джалебі - фото крок 2
2. Додайте воду і замісити гладке рідке тісто. Залиште його на 10 хвилин.
індійські джалебі - фото крок 3
3. Зробіть сироп. У сотейник насипте цукор, лимонний сік і додайте трохи води.
індійські джалебі - фото крок 4
4. Готуйте сироп, поки він не загусне.
індійські джалебі - фото крок 5
5. У сковороду з сиропом помістіть тісто у вигляді спіралі за допомогою кондитерського шприца.
індійські джалебі - фото крок 6
6. Обсмажте печиво до рум'янцю і золотистого, а потім дістаньте з сиропу і подавайте до столу.

Схожі рецепти