Рецепт Джалебі індійські фото

Джалебі індійські
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 г. 0 хв.

Подорожувати можна не виходячи з дому, пробуючи різні кухні світу. Хочу запропонувати вам на замітку дуже цікавий рецепт, як приготувати індійський джалебі. Такі солодощі особливо подобаються дітям.

Опис приготування:

Приготувати джалебі індійські в домашніх умовах насправді зовсім нескладно. Це невеликі спіральки, смажені в маслі, а потім политі ароматним цукровим сиропом. Така солодкість напевно припаде до смаку не тільки дітям, але і дорослим. Родзинка індійської кухні на вашому столі без особливого клопоту - це цілком реально. І хоч процес займає досить багато часу, воно того варте!

  • Борошно - 125 грам(+ 1-2 ложки)
  • Нутовая борошно - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Вода - 1 Склянка(+ 125 мл в сироп)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Шафран - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
джалебі індійські - фото крок 1
1. Почати потрібно з приготування тіста. Викладіть в глибоку миску всі сухі інгредієнти.
джалебі індійські - фото крок 2
2. Ретельно перемішайте.
джалебі індійські - фото крок 3
3. Влийте воду і почніть перемішувати. Робити це потрібно не менше 4 хвилин.
джалебі індійські - фото крок 4
4. Тепер тісто потрібно накрити чистим рушником і залишити на 15-20 годин.
джалебі індійські - фото крок 5
5. Після всипте ще трохи борошна і знову перемішайте.
джалебі індійські - фото крок 6
6. От і все, основа в рецепт приготування джалебі індійських готова.
джалебі індійські - фото крок 7
7. Для зручності рекомендую перелити тісто в баночку від кетчупу. Можна використовувати і кондитерський мішок, або поліетиленовий пакет, наприклад.
джалебі індійські - фото крок 8
8. Для приготування солодкого сиропу в невелику каструльку відправте цукор, шафран і воду. Поставте на вогонь.
джалебі індійські - фото крок 9
9. Варіть сироп після закипання на повільному вогні.
джалебі індійські - фото крок 10
10. В кінці додайте трохи соку лимона і зніміть з вогню.
джалебі індійські - фото крок 11
11. Тепер можна починати смажити джалебі індійські в домашніх умовах. На сковороді розігрійте олію.
джалебі індійські - фото крок 12
12. У розігріте масло наливайте тісто невеликими спіральками.
джалебі індійські - фото крок 13
13. Жарьте до румяности. Після акуратно дістаньте з масла.
джалебі індійські - фото крок 14
14. І перекладіть в сироп. Важливо, щоб сироп весь час залишався теплим.
джалебі індійські - фото крок 15
15. Занурте з усіх боків спіральки в сиропі і перекладіть на заздалегідь приготовлений деко, застелений фольгою. Ось і весь секрет, як зробити джалебі індійські. Цікаво і адже зовсім нескладно, що? Пригощайтеся.

Схожі рецепти