Баранина по арабські
(покроковий рецепт з фото)
Баранина по-арабськи готується з різними спеціями, лимоном і сушеним лаймом. Нам знадобиться близько двох годин, щоб її приготувати. Я часто роблю такі страви на природі в казані. Смачно і ситно!
Баранина по-арабськи готується гранично просто. Добре промийте шматки баранини на кісточці і всі продукти по рецепту закладіть в казан. Цибуля обов'язково попередньо обсмажте. Води потрібно налити, щоб вона покривала м'ясо на два сантиметри. З лимонів вичавіть сік і додайте разом з сіллю перед кінцем варіння. Подавати баранину по-арабськи можна з рисом. Не забудьте про соуси! Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 3 штуки
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Кубик Маггі - 2 штуки
- Лимон - 2 штуки (сік)
- Каррі - 14 чайних ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Помідор - 2 штуки
- Сушений лайм - 4 штуки (не обов'язково)
- Спеції для баранини - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
Підготувати продукти!
Цибуля обсмажити з лаймом.
Додати всі інші інгредієнти, налити воду, довести до кипіння і тушкувати півтори години.
Подати з рисом.