Рецепт Баранина по арабські фото

Баранина по арабські
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Баранина по-арабськи готується з різними спеціями, лимоном і сушеним лаймом. Нам знадобиться близько двох годин, щоб її приготувати. Я часто роблю такі страви на природі в казані. Смачно і ситно!

Опис приготування:

Баранина по-арабськи готується гранично просто. Добре промийте шматки баранини на кісточці і всі продукти по рецепту закладіть в казан. Цибуля обов'язково попередньо обсмажте. Води потрібно налити, щоб вона покривала м'ясо на два сантиметри. З лимонів вичавіть сік і додайте разом з сіллю перед кінцем варіння. Подавати баранину по-арабськи можна з рисом. Не забудьте про соуси! Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 3 штуки
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Кубик Маггі - 2 штуки
  • Лимон - 2 штуки (сік)
  • Каррі - 14 чайних ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Помідор - 2 штуки
  • Сушений лайм - 4 штуки (не обов'язково)
  • Спеції для баранини - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
Baranina на арабській мові - фото крок 1
Підготувати продукти!
Baranina на арабській мові - фото крок 2
Цибуля обсмажити з лаймом.
Baranina на арабській мові - фото крок 3
Додати всі інші інгредієнти, налити воду, довести до кипіння і тушкувати півтори години.
Baranina на арабській мові - фото крок 4
Подати з рисом.

Схожі рецепти