Омлет з parmezanom
(покроковий рецепт з фото)
Сир, на мою думку, може перетворити багато прості страви. Він дає не тільки смак, немає і текстури. Керуючись цим, я вирішила додати його в знайомий всім рецепт. Читайте, що вийшло.
Цей варіант якнайкраще підійде для швидкого і ситного сніданку. До складу ще можна додати сосиски, помідори, бекон, та й все що душа забажає, головне, щоб вам подобалося. Але для початку необхідно дізнатися, як приготувати омлет з пармезаном і зеленню. Блюдо в італійському стилі за 10 хвилин.
- Яйце - 2 штуки
- Базилік, листок - 2 штуки
- Чебрець свіжий, гілочка - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 15 грам
- Зелена цибуля, перо - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Збийте яйця з сіллю і перцем.
2. Потім додайте нашатковану цибулю, базилік і чебрець. Перемішайте.
3. У сковороді розігрійте масло.
4. Далі влийте яєчну масу на сковороду. Обсмажте до золотистої скоринки по краях.
5. Зверху дрібно натріть пармезан.
6. Поверніть омлет і подавайте. Додайте зелені. Смачного сніданку!