Рецепт Омлет тонкий фото

Омлет тонкий
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Омлет

Такий омлет найкраще готувати на чавунній сковороді для млинців. Або на сковороді з антипригарним покриттям. І обов'язково без кришки. Тоді у вас вийде чудове блюдо.

Для тонкого омлету не використовуємо нічого зайвого - тільки яйця і вершкове масло. Збийте яйця з сіллю, додайте розтоплене масло і ще раз збийте. Вилийте суміш на сковороду і обсмажте до готовності. Коли омлет загусне, поверніть його млинчиком і поріжте на порції. Додати стілець, поки не охолов. По бажанню, до готового омлету можна подати овочі, м'ясо, рибу - на ваш смак.

  • Вершкове масло - 25 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
омлет тонкий - фото крок 1
Розбийте в миску яйця, посоліть і збийте за допомогою вилки.
омлет тонкий - фото крок 2
Розтопити вершкове масло на сковороді. Змастіть всю поверхню, а решта злийте в омлет і ще раз збийте.
омлет тонкий - фото крок 3
Поставте змащену маслом сковороду на вогонь і вилийте яєчну суміш.
омлет тонкий - фото крок 4
Нахиляйте сковороду з боку в бік, щоб омлет рівномірно розподілився по поверхні сковороди. Коли омлет загусне, поверніть його млинчиком і поріжте на порції. Додати стілець, поки не охолов.

Схожі рецепти