Тонкий лаваш з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Щоденний і навіть святковий стіл зможе урізноманітнити цей ніжний, пікантний і дуже апетитний рулетик. Якщо ви любите прості закуски з мінімумом турбот, то цей рецепт напевно вам сподобається.
В даному випадку хочу поділитися ідеєю, як приготувати тонкий лаваш з сиром домашнім, зеленню і часником для пікантної нотки. Втім, ви можете використовувати будь-який інший сир, який вам більше до душі. Крім того, доповнити начинку можна шинкою, наприклад, або копченої, солоної рибкою і іншими інгредієнтами. Цей рецепт простий, але дуже вдалий, так що рекомендую!
- Тонкий лаваш - 4 штуки
- Сир домашній - 250 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Майонез - За смаком
1. Сир в глибокій мисці розімніть виделкою або толкушкой для картоплі, наприклад.
2. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. В даному випадку це невеликий пучок кропу.
3. Пропустіть через прес часник. В даному випадку його зовсім небагато, але ви можете зробити начинку більш часниковою.
4. Додайте майонез за смаком.
5. І ретельно перемішайте все до однорідності.
6. Викладіть начинку тонким шаром на лаваш і скрутіть в рулет.
7. Готовий рулет загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник мінімум на 30 хвилин.
8. Перед подачею наріжте порційними шматочками. Смачного!