Омлет після tunisski
(покроковий рецепт з фото)
Після відпочинку в Тунісі почерпнула для себе кілька їхніх національних страв. І що цікаво, вони не такі екзотичні, як здаються. Цей омлет, наприклад, можна зробити всього за пару хвилин і кроків.
Цей варіант просто не може бути несмачним, адже в ньому використано безпрограшна комбінація продуктів: оливки, зелень і сир. Тому обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати омлет по-туніський. Ідеальний, смачний і швидкий сніданок сподобається всім, хто любить з ранку щільно підкріпитися.
- Яйце - 2 штуки
- Твердий сир - 50 грам
- Оливки - 6 штук
- Зелень - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Молоко - 50 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Візьміть потрібні продукти.
2. Підготуйте продукти. Наріжте оливки гуртками.
3. Зелень промийте і дрібно наріжте.
4. Сир наріжте невеликими кубиками.
5. Яйця збийте з сіллю і молоком.
6. Тепер в сковороді розігрійте масло. Влийте в нього яєчну суміш.
7. Як тільки омлет трохи підсмажиться, на одну його половинку викладіть сир, зелень і оливки.
8. А другою половинкою закрийте начинку. Омлет готовий! смачного сніданку!