Омлет класичний в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Я починала свою кулінарну кар'єру, якщо її можна так назвати, зі створення омлету. Тому це блюдо є для мене значущим. Пробую робити різні його варіанти. Ділюся рецептом з вами.
Опис приготування:
Для вас я підготувала рецепт того, як приготувати омлет класичний в духовці. Просте поєднання яєць і молока. Інше все за смаком. Найбільше підійде вершковий соус і грінки. Запікання в духовій шафі зробить блюдо повітряним. А в цілому виходить ситний і легкий омлет.
- Яйце - 5 штук
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Яйця збийте з молоком до єдиної консистенції.
Потім додайте сіль і перець. Ще раз перемішайте.
Жароміцних форму змажте маслом. Влийте в неї яєчну масу.
Випікайте омлет в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин. Смачного вам сніданку!