Омлет класичний
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачний і поживний сніданок можна легко і швидко, якщо у вас є правильний рецепт. З цим класичним омлетом ваш день розпочнеться з гарного настрою.
У це складно повірити, але насправді існує дуже багато рецептів приготування омлету, хоча я довгий час вважала, що є тільки один варіант. Але як виявилося, кожна господиня готує його по своєму, а я хочу розповісти вам, як зробити класичний омлет з простих інгредієнтів. На мій погляд, саме цей варіант приготування є найвдалішим, тому що з ним омлет виходить дуже смачний і повітряний - просто смакота. І якщо ви людина зайнята, то для вас цей простий рецепт класичного омлету стане відмінною підмогою, адже з ним ви зможете швидко приготувати повноцінний ситний і смачний сніданок.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Чебрець сушений - 1 щіпка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження )
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Яйця розбиваємо в миску і збиваємо їх.
Вливаємо приблизно півтори склянки молока, солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком (в моєму випадку чебрець). Ще рез збиваємо масу.
Сковорідку змащуємо рослинним маслом і нагріваємо. Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш.
Накриваємо сковорідку кришкою і готуємо омлет на середньому вогні, поки він порожниною не застигне. Потім відразу ж викладаємо омлет на тарілку і їмо. Смачного!