Олів'є з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Російський салат, що складається з нарізаних овочів і ковбаси, заправлений майонезом. Олів'є був приготований в 1860-і роки бельгійським шеф-кухарем Люсьєном Олів'є. Сьогодні приготуємо варіацію з грибами!
Салат "олів'є" дуже популярний в Росії і готується в численних варіаціях. Але не всі їдять м'ясо, тому я розповім, як приготувати цей салат з грибами. У цьому рецепті гриби замінюють м'ясо.
- Картопля - 300 грам
- Яйце - 4 штуки
- Зелений горошок - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 10 штук
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Морква - 150 грам
- Огірок - 100 грам
- Яблуко - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
1
У злегка солоній воді зваріть картоплю і моркву в "мундирах" . Коли овочі приготуються, охолодіть їх до кімнатної температури, почистіть і наріжте невеликими кубиками.
2
Зваріть яйця. Видалити і охолоджуватися, очистіть від шкаралупи і наріжте також дрібним кубиком. Обсмажте нарізані гриби на невеликій кількості оливкової олії.
3
Очищену цибулю наріжте гострим ножем на кубики. Покладіть всі інгредієнти в миску: зелений горошок, яйця, картопля, морква, натертое яблоко, огірки і гриби. Приправте сіллю і перцем, додайте майонез і зелень, перемішайте.
4
Поставте салат на 45 хвилин в холодильник.
5
Смачного!