Оладки з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться чогось новенького, ситного і соковитого на обід? Тоді пропоную вам чудове блюдо - оладки з яловичини. Зверніть увагу і приготуйте!
Такі оладки з яловичини в домашніх умовах виходять настільки ніжними, що їх можна подавати навіть дітям! Тільки в такому випадку, звичайно, краще їх смажити без зайвого масла на сковороді, або ж взагалі запекти! А в іншому ж це досить простий рецепт оладок з яловичини, я так думаю, впорається кожен! Спробуйте і ви!
- Яловичина - 500 грам
- Глібу čerstvyj - 300 грам
- Молоко - 250 грам
- Вершки - 250 грам
- Цибуля - 80 грам
- Борошно - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Хліб замочимо у воді на 15 хвилин, як на котлети.
2. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею, сіллю і спеціями. Поставки хліба, пропустимо через м'ясорубку ще раз.
3. Тепер додамо яйця, молоко і вершки. Потім - борошно. Слідкуйте за тим, щоб фарш не був занадто рідким - інакше оладки розваляться під час смаження.
4. Смажимо такі оладки на рослинному маслі з двох боків до рум'яного кольору. Смачного!