Оладки з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Недороге, апетитне, досить цікаве блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Хочете дізнатися, як приготувати млинці з квашеної капусти? Тоді ось вам класний рецепт, який точно заслуговує на увагу.
Ці оладки гарні як гарячими, так і холодними. Подавати до столу їх можна з соусом на основі сметани або майонезу, наприклад. Крім того, в тісто можна додати моркву, свіжу зелень і сушені трави для аромату. Оладки стануть відмінним варіантом для сніданку або перекусу. Обов'язково рекомендую спробувати їх приготувати в домашніх умовах.
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ для смаження оладок)
- Квашена капуста - 200 грам
- Борошно - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
1. Насамперед очистіть і подрібніть цибулину. Обсмажте її на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
2. Паралельно промийте капусту під проточною водою і обсушити. Пропустіть через м'ясорубку, щоб вийшла однорідна маса.
3. Додайте обсмажену цибулю в капусту, вбийте яйце.
4. Всипте борошно. Додайте щіпку солі, цукру, соди і за бажанням перець.
5. Ретельно перемішайте всі до однорідності. На сковороді розігрійте невелику кількість рослинної олії.
6. Викладайте ложкою отримане тісто на сковороду, смажте оладки з двох сторін до рум'яної на середньому вогні.
7. Ось такі апетитні оладки виходять в результаті.
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!