Оладки з курки
(покроковий рецепт з фото)
Коли в одній страві поєднуються три принципи - смачно, ситно і швидко - тоді цей рецепт обов'язково повинен бути у кожної господині. Беріть на замітку мій секрет, як приготувати млинці з курки.
Мені довелося чимало зробити спроб, щоб знайти ідеальний рецепт того, як приготувати млинці з курки. Напевно, тут саме ідеальне поєднання пропорцій. Випічка вийде пишною, і тесту не треба буде настоюватися. Зі сметаною або кетчупом дуже чудно буде поєднуватися. Смачного!
- Куряче філе - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль картопляний - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Філе промийте, очистіть від плівок і наріжте на шматочки (приблизно півтора на півтора сантиметра).
У миску до м'яса додайте борошно, яйце, сметану, сіль, соду і крохмаль. Перемішайте масу до єдиної консистенції.
Розігрійте масло на сковороді, виливайте "тісто" таким чином, щоб вийшли оладки. Однією ст. Ложки вистачить на одну штуку. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної. А потім приступайте до дегустації.