Оладки з курки і кабачків
(покроковий рецепт з фото)
У цій страві поєднуються доступність і простота. Ніхто не залишиться байдужим. Оладки виходять ніжними, з яскраво вираженим смаком курки. Якщо вам до душі інгредієнти, то відразу збільшуйте порцію.
Якщо вам здасться, що тісто рідке, додайте не більше 1 ст.Л. Борошна. Чи не забивайте масу, інакше структура оладок буде щільною.
- Куряче філе - 400 грам
- Кабачок - 450 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком (мелений)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)

Підготуйте необхідні інгредієнти. Кабачок очистіть від шкірки.

Натріть кабачок на крупній тертці. Відіжміть зайву рідину.

Куряче філе наріжте дрібними кубиками і додайте до кабачки.

Додайте інші інгредієнти і перемішайте.

Додайте борошно, перемішайте і залиште на 15 хвилин.

У сковороді розігрійте невелику кількість масла. Викладіть по 1, 5 ст.Л. Маси, закрийте кришкою і на середньому вогні обсмажте протягом 3-4 хвилин.

Після переверніть, накрийте кришкою і смажте ще 3-4 хвилини.

Оладки з курки і кабачків готові.

Смачного!