Швидкі оладки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Коли сезон овочів в самому розпалі, хочеться різноманітних страв. І кабачки в цьому плані універсальні, з них є безліч простих і доступних закусок або других страв. Отже, швидкі оладки…
Кабачкові оладки подавайте тепленькими зі сметаною, вони ніжні, м'які, просто таю в роті. Дивіться, як приготувати швидкі оладки з кабачків. Це смачно! Спробуйте і переконайтеся самі! Цей рецепт у мене як палочка-виручалочка, для 15 хвилин готовий смачний перекус!
- Кабачок - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте продукти, вимийте кабачки, зріжте кінчики. Очистіть цибулину. Приступимо!
Кабачки натріть на крупній тертці і відіжміть сік. Додайте до них терту цибулину, її я теж зазвичай тру на крупній тертці. Перемішайте.
Додайте сире яйце, сіль і пару пучок чорного меленого перцю. За бажанням будь-які інші спеції і ароматні трави. Перемішайте.
Введіть частинами борошно, перемішайте, стежте, щоб не утворилися борошняні грудочки.
Тісто для оладок готове. Воно в міру густе, відмінно набирається столовою ложкою.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Вогонь маленький. Столовою ложкою набирайте тісто і формуйте круглі оладки. Смажте до золотистої скоринки.
Переверніть лопаткою на іншу сторону доведіть оладки до готовності. Приємного!