Швидкі оладки
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як швидко приготувати оладки. Покрокові фото допоможуть розібратися в приготуванні цього відмінного сніданку навіть новачкові. Читайте і готуйте!
Ці оладки виходять пишними і готуються швидко. Оладки виручають в будь-який час, однак найкраще їх, звичайно, готувати на сніданок. Дві порції можна приготувати буквально за 10-15 хвилин, в залежності від вашої вправності. Отже, розповідаю, як приготувати швидкі оладки!
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложки (якомога більше, в залежності від смаку)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 0, 5-1 склянки
Яйце збити з цукром, додати сіль, поступово додавати кефір і борошно, поки не скінчиться кефір - повинна вийде консистенція сметани. В кінці додати соду і дати постояти, повинні сформуватися маленькі бульбашки.
Ложкою або ополоником налити оладки на розігріту і змащену сковороду. Обсмажуємо з кожного боку.