Оладки швидкі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати близьких нескладним, але смачним сніданком? Тоді обов'язково скористайтеся моїм рецептом, як приготувати оладки швидкі для всієї родини! Подавайте з сиропами, сметанкою, варенням.
Подавати такі оладки можна зі всілякими солодощами: з цукровою пудрою, медом, розтопленим шоколадом, різними сиропами, з будь-яким варенням, а може бути зі свіжими ягодами і фруктами, простір для вашої фантазії тут необмежений! Смачного!
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Рослинна олія - 75 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач для тіста - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
1
Просійте борошно, додайте в неї 3 столові ложки цукрової пудри і відкладіть в сторону.
2
Розбийте в іншу миску яйця, додайте дрібку солі, добре збийте (краще міксером).
3
Через пару хвилин додайте в цю суміш 2 столові ложки олії, пакетик розпушувача, перешкодьте. Потім також додайте молоко кімнатної температури і залийте цією сумішшю борошно. Ретельно перемішайте.
4
Трохи підігрійте сковороду, до середньої температури, налийте в неї інше масло, щоб покрити їм дно.
5
Ложкою вихладивайте тісто на сковороду, підсмажуйте на кожній стороні по 3 хвилини на слабкому вогні. Має вийти близько 15 oladuşek.
6
Розігрійте духовку до 100 градусів. Готові оладки викладіть на деко і залиште ще на 3-5 хвилин. Подавайте гарячими!