Швидкі оладки на сухих дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт, як приготувати швидкі оладки на сухих дріжджах: страва, яке ідеально для сніданку, вечері або полудня, якщо подати його з варенням або згущеним молоком! Дивіться і записуйте.
Оладки ви можете приготувати на кефірі або ряжанка. Також для приготування швидких оладок на сухих дріжджах ви можете додати в тісто родзинки або шматочки яблук. Тоді страва стане більш оригінальним. Смажити оладки раджу в невеликій кількості масла, щоб вони не були сильно жирними.
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, цукор - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Приготуйте опару: змішайте сухі дріжджі з кефіром, додайте борошно, а також чайну ложку цукру. Перемішайте все гарненько, залиште хвилин на 15-20.
Опара підійшла, тепер можете додати в неї масло рослинне і яйце. Додати сіль, додайте ще цукру за смаком.
Є два варіанта: Доступ до зіткнення пучків, або дайте настоятися тесту, тоді оладки будуть більш пишними і ніжними. Я даю постояти хвилин 10-15.
Потім розігрійте сковороду, налийте трохи олії, викладайте по столовій ложці тесту і смажте з кожного боку по 2-3 хвилини. Вогонь нехай краще буде середній.
Потім розігрійте сковороду, налийте трохи олії, викладайте по столовій ложці тесту і смажте з кожного боку по 2-3 хвилини. Вогонь нехай краще буде середній.
Готові швидкі оладки на сухих дріжджах виходять дуже пишними і смачними. Подавати їх можна зі сметаною, варенням, згущеним молоком або глазур'ю.
Ось, наприклад, оладки з глазур'ю. Смачного!