Млинці на сухих дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Такі млинці на сухих дріжджах в домашніх умовах тануть у роті. Вони виходять пишними і ніжними. Відмінно поєднуються зі сметаною, джемом і будь-яким наповнювачем.
Смачні, ніжні і ситні млинці на сухих дріжджах в домашніх умовах можна приготувати за одну годину. Поставте опару в тепле місце, після чого змішайте з іншими інгредієнтами до однорідної маси і починайте смажити млинці. До сніданку або на полуденок - в самий раз!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 15 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Сіль і цукор - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
1. Зробити млинчики на сухих дріжджах в домашніх умовах дуже просто. Головне - зробити опару і дати їй підійти.
2. Ставимо опару: змішуємо молоко і дріжджі, додаємо трохи борошна і цукру, ставимо в тепле місце і чекає близько 25-30 хвилин.
3. Виливаємо опару, коли вона підійде, в глибоку ємність, додаємо інші інгредієнти і замішуємо тісто.
4. У самому кінці можна додати розтоплене вершкове або рослинне масло.
5. Смажимо млинці на розпеченій сковороді.
6. Складаємо їх стопкою і промазуємо вершковим маслом.
7. Подаємо в теплому вигляді зі сметаною або будь-яким наповнювачем.