Оладки з апельсиново-брусничним пряним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Сам по собі рецепт оладок, звичайно, нікого не здивує. А ось соус дуже ароматний, пряний, з приємною кислинкою. Рекомендую подавати оладки саме з цим соусом.
Ви можете не дотримуватися даного рецепта оладок, можете приготувати за своїм рецептом. Рецепт соусу рекомендую залишити без змін. Приступимо!
- Кефір - 500 грам (оладки)
- Куряче яйце - 1 штука (оладки)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (оладки)
- Сіль - 0.5 чайних ложки (оладки)
- Сода - 0, 5 чайних ложки (оладки)
- Борошно пшеничне - 400 грам (оладки)
- Брусниця - 300 грам (соус)
- Апельсин - 2 штуки (соус)
- Кориця паличка - 2 штуки (соус)
- Бадьян зірочка - 2 штуки (соус)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (соус)
- Крохмаль кукурудзяний - 0, 5 Ст. Ложки
1. До кефіру додайте яйце, сіль, соду, цукор.
2. Додайте борошно і добре перемішайте.
3. Випікайте оладки на сковороді, змащуючи її олією.
4. Для соусу апельсин очистіть від плівок і наріжте кубиком.
5. Додайте брусницю.
6. Додайте цукор, спеції, трохи води і варіть на невеликому вогні хвилин 15.
7. Додайте крохмаль і проваріть пару хвилин до загустіння.
8. Подавайте оладки з соусом. Смачного!