Окрошка на сметані з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися ще один рацепт усіма улюбленої окрошки, а саме зараз розповім, як приготувати окрошку на сметані з м'ясом і зеленню. Виходить таке блюдо дуже ніжним, смачним і освіжаючим.
Одним з найкращих варіантів приготування освіжаючого прохолодного страви є приготування окрошки, так як завдяки зелені вона виходить дуже смачною і ароматною. Настійно рекомендую вам додавати сметану в окрошку перед додаванням рідини, щоб точно визначити консистенцію майбутньої окрошки і щоб сметана рівномірно змішалася з водою. Обов'язково дайте готової окрошка настоятися, так як сіль в холодній рідини розчиняється трохи довше, ніж в гарячому супі.
- Редис - 250 грам
- Крем 20% - 400 грам
- Курячі серця - 400 грам (відварні)
- Картопля відварна - 5 штук
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Яйце відварне - 3 штуки
- М'ята - 2 штуки (гілочки)
- Сіль - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Вода охолоджена - 1, 5 L
1. Для початку наріжте всі необхідні інгредієнти: варена картопля, відварені яйця, попередньо очищені від шкірки огірки, редис.
2. Відварені курячі серця звільніть від прожилок і наріжте невеликими шматочками. Додайте дрібно нарізану зелень і м'яту. Приправити сіллю і додати Сметани. Добре перемішайте.
3. Додайте воду, змішану з лимонним соком. Дайте окрошка настоятися, щоб сіль розчинилася. Подавайте холодної, прикрасивши м'ятою. Смачного!