Рецепт Окрошка на воді і сметані фото

Окрошка на воді і сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Ковбаса
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , Літні
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли в літню спеку немає апетиту через спеку, рекомендую порадувати себе цією стравою. Легкий, але при цьому досить ситний холодний супчик стане справжнім порятунком. Простий рецепт додається.

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування окрошки на воді і сметані. Воду необхідно заздалегідь закип'ятити і добре остудити. Перед подачею в тарілку можна також додати пару кубиків льоду, щоб суп був дійсно охолоджуючим. Сам процес дуже простий, так що сміливо беріть рецепт на замітку.

  • Ковбаса - 450 грам
  • Вода - 2 L
  • Крем - 250 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Огірок - 4 штуки
  • Редис - 4-6 штук
  • Кріп і цибулю - За смаком
  • Сіль, перець, оцет - За смаком
1
Картопля і яйця зваріть, остудіть і очистіть. Воду доведіть до кипіння, остудіть спершу на плиті, бізнес - в холодильнику.
2
Наріжте невеликими кубиками ковбасу і викладіть в каструльку.
3
Додайте нарізаний огірочок і редиску.
4
Подрібніть картоплю і яйця.
5
Додайте сіль і перець, заправте сметаною і перемішайте.
6
Влийте холодну воду. Для пікантності можна додати трішки оцту або лимонної кислоти.
7
Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Додайте в каструлю. Ще раз перемішайте і можна окрошку на воді і сметані подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти