Окрошка на воді і сметані
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Коли в літню спеку немає апетиту через спеку, рекомендую порадувати себе цією стравою. Легкий, але при цьому досить ситний холодний супчик стане справжнім порятунком. Простий рецепт додається.
Опис приготування:
Перед вами рецепт приготування окрошки на воді і сметані. Воду необхідно заздалегідь закип'ятити і добре остудити. Перед подачею в тарілку можна також додати пару кубиків льоду, щоб суп був дійсно охолоджуючим. Сам процес дуже простий, так що сміливо беріть рецепт на замітку.
- Ковбаса - 450 грам
- Вода - 2 L
- Крем - 250 грам
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Огірок - 4 штуки
- Редис - 4-6 штук
- Кріп і цибулю - За смаком
- Сіль, перець, оцет - За смаком
1
Картопля і яйця зваріть, остудіть і очистіть. Воду доведіть до кипіння, остудіть спершу на плиті, бізнес - в холодильнику.
2
Наріжте невеликими кубиками ковбасу і викладіть в каструльку.
3
Додайте нарізаний огірочок і редиску.
4
Подрібніть картоплю і яйця.
5
Додайте сіль і перець, заправте сметаною і перемішайте.
6
Влийте холодну воду. Для пікантності можна додати трішки оцту або лимонної кислоти.
7
Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Додайте в каструлю. Ще раз перемішайте і можна окрошку на воді і сметані подавати до столу.
Смачного!
Смачного!