Окрошка на воді і сметані
(покроковий рецепт з фото)
Коли в літню спеку немає апетиту через спеку, рекомендую порадувати себе цією стравою. Легкий, але при цьому досить ситний холодний супчик стане справжнім порятунком. Простий рецепт додається.
Перед вами рецепт приготування окрошки на воді і сметані. Воду необхідно заздалегідь закип'ятити і добре остудити. Перед подачею в тарілку можна також додати пару кубиків льоду, щоб суп був дійсно охолоджуючим. Сам процес дуже простий, так що сміливо беріть рецепт на замітку.
- Ковбаса - 450 грам
- Вода - 2 L
- Крем - 250 грам
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Огірок - 4 штуки
- Редис - 4-6 штук
- Кріп і цибулю - За смаком
- Сіль, перець, оцет - За смаком
1
Картопля і яйця зваріть, остудіть і очистіть. Воду доведіть до кипіння, остудіть спершу на плиті, бізнес - в холодильнику.
2
Наріжте невеликими кубиками ковбасу і викладіть в каструльку.
3
Додайте нарізаний огірочок і редиску.
4
Подрібніть картоплю і яйця.
5
Додайте сіль і перець, заправте сметаною і перемішайте.
6
Влийте холодну воду. Для пікантності можна додати трішки оцту або лимонної кислоти.
7
Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Додайте в каструлю. Ще раз перемішайте і можна окрошку на воді і сметані подавати до столу.
Смачного!
Смачного!