Рецепт Окрошка на воді з майонезом фото

Окрошка на воді з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 30 хв.

Коли на ринку з'являється перший цибулю і в холодильнику є банку жирного майонезу, я готую окрошку на воді з майонезом. Супчик виходить що треба, легкий, але дуже смачний і ситний! Спробуйте!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати окрошку на воді з майонезом треба заздалегідь подбати про кип'яченій воді. Прокип'ятіть і остудіть. Все ж, окрошка - холодний суп, тому краще воду остудити як треба. В крайньому випадку, можна використовувати кубики льоду, тобто. Додати їх в готовий суп.

М'ясо також треба відварити. Раджу використовувати пісну телятину або курятину. Відварити теж добре було б передчасно.

Багато настійно рекомендують використовувати тільки домашній майонез.

Рецепт його приготування можете пошукати на цьому сайті. Наскільки я знаю, треба перемішати рослинне масло і жовтки. Правда, я вважаю за краще використовувати покупної.

Покроковий рецепт приготування окрошки на воді з майонезом такий:

1. Картоплю, яйця і м'ясо миємо й варимо. Остужаем, ріжемо кубиками. Яйця дрібно кришимо. Якщо використовуєте ковбасу, то просто дрібно порубати.

2. Лук і кріп моєму і дрібно-дрібно рубаємо.

3. Огірки промийте, очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.

4. Всі нарізані інгредієнти складіть у велику миску (з 3 L). Заправте сіллю, перцем, майонезом. Акуратно перемішайте.

5. Додайте до заправленим овочам і м'ясу охолоджену кип'ячену воду. Перемішайте ще раз.

6. Готову окрошку рекомендую на пару годинок відправити в холодильник. По перше, вона охолоне, по-друге, настоїться і буде набагато смачніше.

Смачного!

  • Варена ковбаса або м'ясо - 350 грам
  • Картопля - 4 штуки (великі)
  • Курячі яйця - 6 штук
  • Огірки - 5-6 штук
  • Жирний майонез - 450 грам
  • Цибуля зелена (пучок) - 1 штука
  • Кріп (пучок) - 1 штука
  • Охолоджена кип'ячена вода - 2, 5 L
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Для того, щоб приготувати окрошку на воді з майонезом треба заздалегідь подбати про кип'яченій воді. Прокип'ятіть і остудіть. Все ж, окрошка - холодний суп, тому краще воду остудити як треба. В крайньому випадку, можна використовувати кубики льоду, тобто. Додати їх в готовий суп.

М'ясо також треба відварити. Раджу використовувати пісну телятину або курятину. Відварити теж добре було б передчасно.

Багато настійно рекомендують використовувати тільки домашній майонез.

Рецепт його приготування можете пошукати на цьому сайті. Наскільки я знаю, треба перемішати рослинне масло і жовтки. Правда, я вважаю за краще використовувати покупної.

Покроковий рецепт приготування окрошки на воді з майонезом такий:

1. Картоплю, яйця і м'ясо миємо й варимо. Остужаем, ріжемо кубиками. Яйця дрібно кришимо. Якщо використовуєте ковбасу, то просто дрібно порубати.

2. Лук і кріп моєму і дрібно-дрібно рубаємо.

3. Огірки промийте, очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.

4. Всі нарізані інгредієнти складіть у велику миску (з 3 L). Заправте сіллю, перцем, майонезом. Акуратно перемішайте.

5. Додайте до заправленим овочам і м'ясу охолоджену кип'ячену воду. Перемішайте ще раз.

6. Готову окрошку рекомендую на пару годинок відправити в холодильник. По перше, вона охолоне, по-друге, настоїться і буде набагато смачніше.

Смачного!

Схожі рецепти