Окрошка на воді з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Коли на ринку з'являється перший цибулю і в холодильнику є банку жирного майонезу, я готую окрошку на воді з майонезом. Супчик виходить що треба, легкий, але дуже смачний і ситний! Спробуйте!
Для того, щоб приготувати окрошку на воді з майонезом треба заздалегідь подбати про кип'яченій воді. Прокип'ятіть і остудіть. Все ж, окрошка - холодний суп, тому краще воду остудити як треба. В крайньому випадку, можна використовувати кубики льоду, тобто. Додати їх в готовий суп.
М'ясо також треба відварити. Раджу використовувати пісну телятину або курятину. Відварити теж добре було б передчасно.
Багато настійно рекомендують використовувати тільки домашній майонез.
Рецепт його приготування можете пошукати на цьому сайті. Наскільки я знаю, треба перемішати рослинне масло і жовтки. Правда, я вважаю за краще використовувати покупної.
Покроковий рецепт приготування окрошки на воді з майонезом такий:
1. Картоплю, яйця і м'ясо миємо й варимо. Остужаем, ріжемо кубиками. Яйця дрібно кришимо. Якщо використовуєте ковбасу, то просто дрібно порубати.
2. Лук і кріп моєму і дрібно-дрібно рубаємо.
3. Огірки промийте, очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
4. Всі нарізані інгредієнти складіть у велику миску (з 3 L). Заправте сіллю, перцем, майонезом. Акуратно перемішайте.
5. Додайте до заправленим овочам і м'ясу охолоджену кип'ячену воду. Перемішайте ще раз.
6. Готову окрошку рекомендую на пару годинок відправити в холодильник. По перше, вона охолоне, по-друге, настоїться і буде набагато смачніше.
Смачного!
- Варена ковбаса або м'ясо - 350 грам
- Картопля - 4 штуки (великі)
- Курячі яйця - 6 штук
- Огірки - 5-6 штук
- Жирний майонез - 450 грам
- Цибуля зелена (пучок) - 1 штука
- Кріп (пучок) - 1 штука
- Охолоджена кип'ячена вода - 2, 5 L
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
М'ясо також треба відварити. Раджу використовувати пісну телятину або курятину. Відварити теж добре було б передчасно.
Багато настійно рекомендують використовувати тільки домашній майонез.
Рецепт його приготування можете пошукати на цьому сайті. Наскільки я знаю, треба перемішати рослинне масло і жовтки. Правда, я вважаю за краще використовувати покупної.
Покроковий рецепт приготування окрошки на воді з майонезом такий:
1. Картоплю, яйця і м'ясо миємо й варимо. Остужаем, ріжемо кубиками. Яйця дрібно кришимо. Якщо використовуєте ковбасу, то просто дрібно порубати.
2. Лук і кріп моєму і дрібно-дрібно рубаємо.
3. Огірки промийте, очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
4. Всі нарізані інгредієнти складіть у велику миску (з 3 L). Заправте сіллю, перцем, майонезом. Акуратно перемішайте.
5. Додайте до заправленим овочам і м'ясу охолоджену кип'ячену воду. Перемішайте ще раз.
6. Готову окрошку рекомендую на пару годинок відправити в холодильник. По перше, вона охолоне, по-друге, настоїться і буде набагато смачніше.
Смачного!