Okonomiyaki
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви фанат оригінальних страв, я запрошую вас на кухню, щоб спробувати повторити цей рецепт. Незвичайний смак, зовсім нескладний процес і результат, який точно вас здивує! рекомендую.
Покажу вам, як приготувати Окономіякі. Якщо переводити назва страви дослівно, то можна сказати, що це "все, що подобається, смажене" . Саме тому варіантів страви існує нереальне безліч. Один з них якраз хочу запропонувати вашій увазі.
- Капуста - 300 грам (білокачанна)
- Пір'я зеленої цибулі - 2 штуки
- Маринований імбир - 30 грам
- Асорті морепродуктів - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Крихітка темпурная - 30 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Бульйон нежирний - 160 мілілітрів (можна замінити водою)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Соус "окономіякі" - 2 Ст. Ложки
- Пластівці водоростей - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Копчений сушений тунець - 4 Ст. Ложки(Katsuobusi)
- Яйце - 2 штуки
- Бекон - 2 скибочки (по бажанню)
1. Ось такі у нас інгредієнти.
2. Крохмаль запарьте ложкою окропу. З'єднайте яйця, бульйон, крохмаль і перемішайте до однорідності.
3. Викладіть подрібнені морепродукти, цибуля і імбир.
4. Всипте борошно, перемішайте.
5. Додайте дрібно нашатковану капусту.
6. В кінці додайте майонез і темпурную крихту. Все як слід перемішайте до однорідності. Паралельно розігрійте сковороду з маслом.
7. Викладіть коржі на сковороду, смажте під кришкою 2-3 хвилини на мінімальному вогні.
8. Після можна додати зверху по шматочку бекону і акуратно перевернути. Підрум'яньте корж з другої сторони.
9. Перед подачею Окономіякі полийте соусом, присипте пластівцями водоростей і Катсуобусі.
Смачного!
Смачного!