Рецепт Okonomiyaki фото

Okonomiyaki
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви фанат оригінальних страв, я запрошую вас на кухню, щоб спробувати повторити цей рецепт. Незвичайний смак, зовсім нескладний процес і результат, який точно вас здивує! рекомендую.

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати Окономіякі. Якщо переводити назва страви дослівно, то можна сказати, що це"все, що подобається, смажене" . Саме тому варіантів страви існує нереальне безліч. Один з них якраз хочу запропонувати вашій увазі.

  • Капуста - 300 грам (білокачанна)
  • Пір'я зеленої цибулі - 2 штуки
  • Маринований імбир - 30 грам
  • Асорті морепродуктів - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Крихітка темпурная - 30 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон нежирний - 160 мілілітрів (можна замінити водою)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Соус"Окономіякі" - 2 Ст. Ложки
  • Пластівці водоростей - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Копчений сушений тунець - 4 Ст. Ложки(Katsuobusi)
  • Яйце - 2 штуки
  • Бекон - 2 скибочки (по бажанню)
Okonomiyaki - фото крок 1
1. Ось такі у нас інгредієнти.
Okonomiyaki - фото крок 2
2. Крохмаль запарьте ложкою окропу. З'єднайте яйця, бульйон, крохмаль і перемішайте до однорідності.
Okonomiyaki - фото крок 3
3. Викладіть подрібнені морепродукти, цибуля і імбир.
Okonomiyaki - фото крок 4
4. Всипте борошно, перемішайте.
Okonomiyaki - фото крок 5
5. Додайте дрібно нашатковану капусту.
Okonomiyaki - фото крок 6
6. В кінці додайте майонез і темпурную крихту. Все як слід перемішайте до однорідності. Паралельно розігрійте сковороду з маслом.
Okonomiyaki - фото крок 7
7. Викладіть коржі на сковороду, смажте під кришкою 2-3 хвилини на мінімальному вогні.
Okonomiyaki - фото крок 8
8. Після можна додати зверху по шматочку бекону і акуратно перевернути. Підрум'яньте корж з другої сторони.
Okonomiyaki - фото крок 9
9. Перед подачею Окономіякі полийте соусом, присипте пластівцями водоростей і Катсуобусі.
Смачного!

Схожі рецепти