Рецепт Огірки з цибулею на зиму фото

Огірки з цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Огірок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Мариновані огірки - самий частина інгредієнт при заготівлі солінь на зиму. Сьогодні я поділюся з вами рецептом приготування огірків з цибулею на зиму, який я недавно знайшов в інтернеті.

Опис приготування:

Щоб приготувати огірки з цибулею на зиму в домашніх умовах, слідуємо інструкції:

1. Моєму огірки холодною проточною водою. Замочуємо і залишаємо їх так на кілька годин.

2. Позбавляємося ножем від плодоніжок.

3. Нарізаємо моркву смужками, цибулю нарізаємо кільцями.

4. Стерилізуємо банки кип'яченою водою, утрамбовуємо в них морква з огірками, цибулею і рівномірно розподіляємо по ним кріп.

5. Готуємо маринад. Кип'ятимо підсолену воду з цукром. Варимо маринад в каструлі до повного розчинення кристалів солі цукру.

6. Відключаємо вогонь, додаємо оцет, даємо 2 хвилин охолонути, розмішуємо і відразу виливаємо маринад в банки.

7. Закручиваем банки. Прибираємо під ковдру. Тримаємо в ньому до 12 годин.

8. Банки охолонули, тепер їх можна залишити в прохолодному місці. Через 2-4 дня знімаємо перші проби.

  • Вода - 2 L
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Огірки - 4 кілограма
  • Морква - 1-2 штук
  • Кріп - 4 штуки
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 200 мілілітрів
Щоб приготувати огірки з цибулею на зиму в домашніх умовах, слідуємо інструкції:

1. Моєму огірки холодною проточною водою. Замочуємо і залишаємо їх так на кілька годин.

2. Позбавляємося ножем від плодоніжок.

3. Нарізаємо моркву смужками, цибулю нарізаємо кільцями.

4. Стерилізуємо банки кип'яченою водою, утрамбовуємо в них морква з огірками, цибулею і рівномірно розподіляємо по ним кріп.

5. Готуємо маринад. Кип'ятимо підсолену воду з цукром. Варимо маринад в каструлі до повного розчинення кристалів солі цукру.

6. Відключаємо вогонь, додаємо оцет, даємо 2 хвилин охолонути, розмішуємо і відразу виливаємо маринад в банки.

7. Закручиваем банки. Прибираємо під ковдру. Тримаємо в ньому до 12 годин.

8. Банки охолонули, тепер їх можна залишити в прохолодному місці. Через 2-4 дня знімаємо перші проби.

Схожі рецепти