Консервовані огірки з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Консервовані огірки з цибулею я роблю, коли виконана основна програма заготовки огірків, а вони все не закінчуються і не закінчуються. Спробуйте, може і вам сподобається цей простий рецепт?
Консервовані огірки з цибулею виходять дуже смачними, твердими. Приємний ніжний маринад робить огірки дуже незвичайними на смак. Їх добре подавати до столу на закуску, додавати в салати. Цибулю і моркву я також викладаю в тарілку сервіровки і подаю разом з огірками. Консервовані огірки з цибулею люблять всі мої гості. Морквину я використовую для прикраси салатів. Якщо у вас є час, можете її відразу красиво нарізати. Цибулинки можна брати маленькі, тоді вийдуть дуже красиві апетитні банки. Успіхів!
- Огірок - 2 кілограма
- Вода - 1, 2 L
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет фруктовий - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 штука (головка)
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Гвоздика - 6 штук
Банки і кришки добре простерилізувати.
Підготувати огірки і овочі.
Огірки і порізані овочі розкласти по банкам.
Залити банки маринадом з води, цукру, солі, оцту.
Банки стерилізувати в окропі 7-10 хвилин.
Банки закатати і укутати до повного охолодження.