Рецепт Нототенія запечена з овочами фото

Нототенія запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування нототенії з овочами. Нототенія запікається з томатно-сметанному заливанням і овочами, що надає їй ніжний і пікантний смак.

У цій рибі майже немає кісток. Коли її запікати з овочами, та ще з додаванням томатної пасти і сметани - риба виходить ніжною і соковитою.

  • Часник - 2 зубчики
  • Nototeniya - 600 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Суміш заморожена Овочі для смаження - 1 штука (пакет)
  • Петрушка - - За смаком
  • Базилік - - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Паста-томат - 50 грам
  • Крем - 200 грам
нототенія запечена з овочами - фото крок 1
1. Для початку треба розморозити рибу. Якщо риба ще не обробити, то ми відокремлюємо хвіст і голову, обрізаємо плавники і випатрати нутрощі. Рибу промиваємо, нарізаємо її скибочками приблизною товщини три-чотири сантиметри. Потім рибу посолити і хвилин на п'ятнадцять-двадцять залишаємо.
нототенія запечена з овочами - фото крок 2
2. Овочеву суміш «Для смаження» викладаємо в деко. Складається ця суміш з лука, кукурудзи, солодкого перцю, моркви і картоплі. Готуються такі овочі дуже швидко.
нототенія запечена з овочами - фото крок 3
3. Зверху на овочі викладаємо рибу, соком лимона скроплюємо. Готуємо заливку: змішуємо сметану з рослинним маслом, чорним перцем, сушеними травами, роздавлений часник, томатом, і додаємо трохи солі. Овочі та рибу поливаємо цією сумішшю.
нототенія запечена з овочами - фото крок 4
4. Розігріваємо духову шафу і хвилин на двадцять п'ять-тридцять відправляємо в нього деко з овочами і рибою. Після виймаємо з духовки і перекладаємо на блюдо. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Схожі рецепти