Форель, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Форель, запечена з овочами - це просто неймовірно корисно. Якщо ви бажаєте отримати порцію білка і не набрати зайвих калорій, тоді обов'язково приготуйте це блюдо (можна подати з вином).
Філе форелі містить масу корисного білка, при запіканні таким чином воно виходить особливо ніжним і м'яким. Риба просочується овочевими соками і ароматами. Рекомендую подавати до страви келих червоного сухого вина, це чудове поєднання. Хай щастить!
- Форель - 1 штука
- Печериці - 40 грам
- Цибуля ріпчаста - 40 грам
- Морква - 50 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Помідори черрі - 6 штук
- Лимон - 1/2 штуки
Всі овочі і гриби промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Зелень подрібнюємо.
Розморожену і очищену форель укладаємо на фольгу, робимо на рибі невеликі надрізи. Солимо, перчимо і скроплюємо лимонним соком.
Викладаємо навколо риби, а на неї - овочі, гриби і зелень.
Щільно загортаємо форель з овочами в фольгу і перекладаємо її в форму для запікання. Відправляємо в духовку на 40 хвилин, температура - 170 градусів.
Смачного!