Рецепт Форель, запечена з овочами фото

Форель, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Форель, запечена з овочами - це просто неймовірно корисно. Якщо ви бажаєте отримати порцію білка і не набрати зайвих калорій, тоді обов'язково приготуйте це блюдо (можна подати з вином).

Опис приготування:

Філе форелі містить масу корисного білка, при запіканні таким чином воно виходить особливо ніжним і м'яким. Риба просочується овочевими соками і ароматами. Рекомендую подавати до страви келих червоного сухого вина, це чудове поєднання. Хай щастить!

  • Форель - 1 штука
  • Печериці - 40 грам
  • Цибуля ріпчаста - 40 грам
  • Морква - 50 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Помідори черрі - 6 штук
  • Лимон - 1/2 штуки
форель, запечена з овочами - фото крок 1
Всі овочі і гриби промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Зелень подрібнюємо.
форель, запечена з овочами - фото крок 2
Розморожену і очищену форель укладаємо на фольгу, робимо на рибі невеликі надрізи. Солимо, перчимо і скроплюємо лимонним соком.
форель, запечена з овочами - фото крок 3
Викладаємо навколо риби, а на неї - овочі, гриби і зелень.
форель, запечена з овочами - фото крок 4
Щільно загортаємо форель з овочами в фольгу і перекладаємо її в форму для запікання. Відправляємо в духовку на 40 хвилин, температура - 170 градусів.
форель, запечена з овочами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти